5 make up nasvetov za super videz na fotkah

Kdo ne želi biti čudovit na fotografijah? Ne glede na to, kako se trudimo, nam včasih ne uspeva, da bi bili videti tako, kot zares želimo. Si morda pomislila na to, da nekatere skrivnosti ležijo tudi v pravi izbiri make upa? Prinašamo ti pet zlatih nasvetov, s pomočjo katerih boš na slikah videti popolno.
 

1. Puder

Prvo in osnovno pravilo je uporaba matirajočih tekstur. Na obraz nikakor ne nanašaj pudrov z bleščicami in leskom. Če se želiš izogniti sijaju in mastnemu obrazu, vsekakor uporabljaj mat pudre in tone, podobne odtenku obraza. Sicer boš na slikah videti nenaravno in neprimerno.

Priberi tudi o: 5 super nasvetov za popolno oblikovan obraz!

Preberi več o: 

2. Podočnjaki

Večina deklet skuša prekriti podočnjake z malce korektorja, kar se sicer priporoča za dnevni videz, ko pa je treba neprijetne podočnjake skriti pred kamero, je čas za osvetljevalec. Verjemi, na fotografijah bodo podočnjaki povsem izginili, saj bodo ob kliku bliskavice drobni delci zablesteli in prekrili sledove utrujenosti.

Preberi več o: Vroči trend: strobing oči v 5 minutah

3. Rdečilo za ustnice

Brez rdečila ali bleščila se bodo ustnice stopile s preostankom obraza, kar jih bo vizualno vsekakor zmanjšalo. Nanesi izbrano rdečilo, a ne pretiravaj s preveč intenzivnimi odtenki. Pazi, da se bo rdečilo ujemalo z ostalimi ličili.

Preberi več o: 4 koraki do polnejših ustnic

4. Rdeče oči na fotografijah

Da se izogneš rdečini in utrujenim očem, vanje nakapljaj nekaj kapljic za oči, vendar pazi, da ne razmažeš že nanesenih ličil in tako dosežeš nasproten učinek. Da boš oči dodatno razširila in osvežila, na obrobje oči nanesi belo senčilo. Tako bodo oči videti bolj sveže, ti pa spočita.
Preberi več: Tako so videti idealno naličene oči


5. Rdečilo za lica

Ključni nasvet za super fotke je vsekakor rdečilo za lica. Če si mislila, da lahko ta korak preskočiš, si se zmotila. Bliskavica fotoaparata rada spreminja videz obraza in če pozabiš na rdečilo, bo tvoj obraz spremenila v veliko belo liso. Na ličnice ga nanesi najprej varčno, če pa vidiš, da ga nisi uporabila dovolj, ga lahko dodaš še malo.

Priberi tudi o: Ultimativna rdeča by @ajdas

Povezane teme: make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zakaj je tudi to poletje mat tekoča šminka glavni trend med ličili

To poletje so tisti najpogumnejši in drzni tekočo šminko s svetlečim sijajem zamenjali s fantastičnimi in intenzivnimi tekočimi odtenki z mat zaključk...