5 mitov o ličenju

1. Šminka in lak za nohte v enaki barvi ... Hm, ni nujno.

Sploh ni treba, da bi bil lak za nohte enake barve kot šminka. In ne le to. Lahko sta kompatibilna, vendar pa bo identičen odtenek deloval, kot da si se preveč trudila, da bi se vse ujemalo do najmanjših podrobnosti. Osvobodi se in začni: odtenka naj bosta ali podobna ali povsem različna, a na nek način združljiva. Živordeča šminka prenese tudi naravno manikiro, črn lak za nohte pa se odlično ujema z nude make upom. Z zadimljenimi očmi lahko nosiš zeleno manikiro. Glej celotno podobo in ne le detajlov.

2. Rdečilo pod ličnicami? Ne, ne.

Rdečilo je tu samo za zaključek – NA ličnicah. Danes obraz senčimo s konturiranjem. S senčilom, nekaj odtenkov temnejšim od barve kože, poudari linijo, ki nastane, ko potegneš ličnice navznoter. Tam potegni temnejšo linijo (lahko uporabiš tudi bronzer), na vrh ličnic naneseš osvetljevalec v nekaj odtenkov svetlejšem tonu. Na ličnice naneseš rdečilo v barvi, ki obrazu vdahne svežino.

Priberi tudi o: L’Oreal Gold Obsession Party na pariškem Tednu mode: jesenski trendi ličenja, ki so jih zastavile najlepše ženske sveta

3. Poudari oči in ustnice. Ali oboje?

Zadimljene oči seveda SMEMO kombinirati z rdečo šminko! Verjetno ne boš v tej izdaji šla v nedeljo na tržnico, a če ga znaš tak make up lepo nanesti, vključiti v celoto in pravilno nositi, pa je to prav super rešitev za kakšne posebne priložnosti.

4. Rdeča šminka in rdeči lasje ne sodijo skupaj? Kdo to pravi?

Rdeča šminka seveda GRE skupaj z rdečimi lasmi! Izbrati moraš le pravi odtenek rdeče šminke. Učinek bo zato dvakrat močnejši. Vsi odtenki rdeče, ki imajo v sebi tople, oranžne tone, ti bodo izvrstno pristajali. Lahko namig? Julianne Moore!

5. Ustnice je treba obrobiti s temnejšim svinčnikom. Tako zelo paseé!

Pravzaprav ne. Razen če znaš na ustnicah spretno uporabljati tehniko ombre. Vizažisti pravijo, da k šminki vedno pristaja samo svinčnik v enakem odtenku. Ker to ni vedno lahko izvedljivo, profesionalci svetujejo uporabo svinčnika v naravni barvi ustnic, in to skoraj z vsemi barvami razen svetlejših tonov.

Priberi tudi o: Posnemaj skrivnosti sloga Mirande Kerr

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , rdeča šminka , mat, dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 6 lahkih tekočih pudrov za poletni čas

Sama misel na vrele dni mnogim ubije željo za ličenjem, obstajajo pa tudi tiste, ki se ličilom ne uprejo niti poleti...