5 največjih napak z osvetljevalcem

Z osvetljevalcem seveda poudarimo naše atribute, kljub temu pa lahko že z nekaj napačnimi potezami dodobra uničimo naš lepotni videz. Ali si tudi sama že storila kakšno podobno napako? Nekaj najbolj pogostih smo opisali v tem članku, upamo, da ti pridejo prav pri naslednjem druženju z osvetljevalcem.

1# Nasvet


Namesto, da bi izgledala kot grška boginja, se ob pogledu v ogledalo zdrzneš, saj tvoj obraz kar blešči, vendar ne v pozitivnem smislu. Če želiš doseči naraven sijaj, nanesi osvetljevalec po nanosu podlage, vendar pred uporabo blusha.

Na ta način se boš izognila nezaželenemu sijaju in poskrbela za bolj naraven videz.

2# Nasvet

Če ne želiš pretiravati z osvetljevalcem, lahko tekoči osvetljevalec kapneš v podlago. Saj veš, manj je več!

3# Nasvet

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Sijaj je zaželen, bleščanje na žalost ne. Nekateri produkti namreč ne zagotavljajo celovitega lepotnega videza, zato je prav, da se pred nakupom dobro pozanimaš o njihovem delovanju. Izberi primerno kremastega, ki se bo lepo razmazal na tvojem obrazu.

4# Nasvet

Ali tvoj obraz izgleda večji kot običajno? Napačen strobing lahko privede tudi do tega. Bodi pozorna da poudariš le lička in naneseš osvetljevalec nanje ter nad njih, nikoli pa ne nanesi osvetljevalca pod ličnico. 

5# Nasvet


Si prepričana, da z osvetljevalcem prikličeš pozornost na napačne predele obraza? V tem primeru ga uporabljaš na napačen način. Poudari lička, kupidov lok na ustnicah, nos, brado in predel nad obrvjo, če pa ti kateri izmed teh predelov na obrazu ni pretirano všeč, ga izpusti.

Preberite še: Pravilni nanos tekočega korektorja

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Master Strobing Stick

Povezane teme: senčenje obraza , osvetljevalec

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Bleščeč videz v le nekaj korakih

Highlighter ali osvetljevalec je lahko vaša pot do popolnosti ali poloma, seveda v kolikor ga ne nanašate pravilno...