5 nasvetov za nanašanje maskare

#1

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


Ko nanašaš maskaro, najprej namaži spodnje in šele nato zgornje trepalnice. Pravilen način nanašanja za maksimalen učinek je od notranjega kotička oči proti zunanjemu.

#2

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


Mnoga dekleta imajo težave zaradi madežev na vekah pri nanašanju maskare. Da se izogneš takšni situaciji, pri nanašanju na široko odpri oči in pogled usmeri navzdol.

#3

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


Krtačko pri nanašanju drži vodoravno, za najboljše rezultate in pokritost prav vsake trepalnice pa vršičke trepalnic poudari tako, da krtačko obrneš navpično.

#4

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


Najprej nanesi senčilo, šele nato maskaro! Trepalnice bodo videti polnejše, saj se bo nanje prijel prah senčila. Da pa bo barva intenzivno črna, nanesi dva sloja maskare, da boš prekrila vse delce senčila za oči.

#5


Posebno pozornost posveti koreninam. Več maskare nanesi ob koreninah trepalnic, ki bodo tako vizualno daljše. Konice oblikuj tako, da krtačko pri nanašanju držiš vodoravno, da ne bo prihajalo do nalaganja presežka barve in nastanka grudic.

Priberi tudi o: Zasij kot snežna kraljica: brezhibna polt v samo nekaj korakih

 

Povezane teme: make up , maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izbrati pravo podlago za obraz

Pudri so nagnjeni k oksidaciji in spreminjajo barvo, ko pridejo v kontakt s kožo in sebumom. Tu je na vrsti podlaga oziroma »primer«...