5 nenavadnih beauty trikov

Verjeli ali ne, najboljši triki za lepoto so prav tisti, povsem nepričakovani. Da bi jih lahko čim prej preizkusila, ti predstavljamo pet malih »naredi sam« trikov, ki jih lahko testiraš že danes:

1. Kompaktni puder za trepalnice

Ni ti treba kupiti posebne maskare, da bi tvoje trepalnice izgledale gostejše. Za to lahko vedno izkoristiš tvoj priljubljeni kompaktni puder. Morda zveni čudno, vendar nanesi majhno količino kompaktnega pudra na trepalnice, preden jih prekriješ z maskaro, in učinek te bo pustil brez sape. Tvoje trepalnice bodo izgledale gostejše in daljše, tvoj pogled pa bo neustavljivo privlačen.

2. Hladna voda za sušenje laka

Zagotovo se ti neštetokrat zgodi, da nimaš dovolj časa in ne moreš počakati, da bi se lak na nohtih posušil, čeprav veš, da bo vsak gib uničil umetnost, ki si jo več ur ustvarjala. Zate imamo popoln trik – potopi roke v hladno vodo in jih v njej drži dve do tri minute. Hladnost bo pomagala, da se bo lak hitro posušil, ti pa se lahko vrneš k svojim priljubljenim aktivnostim.

3. Majoneza na lase? O ja!

V zimskem času lasje zahtevajo globinsko hidratacijo, pogosto pa niti najdražje maske ne morejo izpolniti tvojih pričakovanj. To je trik, s katerim se strinjajo mnogi znani frizerji – po celi dolžini las, od korenine do konic nanesi majonezo, nato čeznje povezni plastično vrečko. Nazadnje lase zavij v brisačo in počakaj približno pol ure. Lase po pol ure operi s šamponom, ki ga sicer uporabljaš, in opazila boš, da se bleščijo od svežine.

4. Krompir proti podočnjakom

Prebudila si se in ugotovila, da so tvoji podočnjaki tako otečeni, da se komaj prepoznaš? Nikar ne obupuj – nareži par rezin svežega krompirja in jih za deset minut položi na veke. Krompir vsebuje naravne sestavine, ki pomagajo pri odstranjevanju odvečnih tekočin in tako zmanjšujejo zabuhlost podočnjakov.

5. Lepilni trak za popolno liniji na vekah

Če dvomiš v svojo veščino in natančnost pri nanašanju črtala za oči, si vedno lahko pomagaš z lepilnim trakom. Zalepi košček traku pod oko, tako da se dviga proti koncu obrvi, nato s črtalom zariši linijo po robu lepilnega traku. Ja, to je vse!

Preberi še: Novi make-up trendi za leto 2018

Povezane teme: nohti, manikira, črtalo za oči , puder

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Črno-beli stil manikire je letošnjo zimo IN

Klasika nikdar ne pade v pozabo, pač pa vsake toliko časa ponovno vznikne med trendi, po navadi v povsem novi preobleki...