5 razlogov, zakaj naj piling postane del vaše lepotne rutine

Danes večina deklet nima časa za veliko stvari in so vesele, če imajo čas, da odstranijo ličila, se umijejo in nanesejo vlažilno kremo preden gredo spat. Zato se sliši reden piling kot luksuz, ki ga uporabimo v le retkih situacijah.

Vendar je ta korak ključen del pravilne nege kože in omogoča veliko tega, česar verjetno niste vedele. Zato vam ponujamo pet razlogov, zakaj naj redno čistite svoj obraz:

1. Naredi kožo mehko


Koža, s katere odstranimo odmrle celice, je na dotik mehka in svilnata, saj piling zboljšuje njeno teksturo in jo naredi mehko. Tako boste odstranile plasti odmrlih kožnih celic, njihov prostor pa bodo zavzele nove celice, ki vam bodo omogočile svež videz.

2. Znebile se boste znakov staranja


Pilin omogoča mlajši videz, saj odmrle celice le poudarjajo linije, madeže in nepravilnosti. Torej, ko se boste znebile teh nevšečnosti, se boste znebile tudi znakov staranja

Koža naravno odvrže odmrle celice, venar to počne vse počasneje, ko se staramo. Izdelki za piling kože so odlični za upočasnjevanje tega naravnega procesa in prekrivanje njegovih znakov.  

3. Pozabile boste na nepopolnosti


Ena izmed odličnih stvari, ki nam jo omogoča piling, je odpiranje in čiščenje por, kar je najboljše preprečevanje problematične kože na obrazu.

Naša izbira med najboljšimi izdelki na trgu je vsekakor  L'Oréal Paris Pure Clay Exfo maska za obraz, ki vsebuje ekstrakt rdečih alg in očisti pore, ne glede na tip vaše kože.

4. Imeli boste čudovito polt


Še ena prednost te maske je, da izenačuje polt in jo naredi sijočo. Skrivnost tega izdelka se skriva v kombinaciji treh vrst gline – kaolinu, ki vpija nečistoče in višek sebuma, rasulu, ki skrbi za izenačevanje polti in montmorinolitu, ki odstranjuje nepopolnosti.

5. Ostali izdelki, ki jih uporabljate, bodo močneje delovali


Potem, ko ste s pilingom odtranile odmrle kožne celice, uporabite izdelke za umivanje in nego kože na obrazu, ki bodo imeli po pilingu še močnejši učinek. Če ne boste uporabile pilinga, boste onemogočile tem izdelkom, da prodrejo skozi površino kože.

Dodatni nasvet: Poleg maske za piling se med L'Oréal Paris Pure Clay geli za umivanje nahaja tudi različica Exfoliating, ki je odlična izbira ne glede na letni čas in tip kože. Medtem ko lahko masko za obraz uporabljate dvakrat do trikrat na teden, lahko ta gel uporabljate vsak dan, v kolikor želite povečati učinek maske.

S takšno nego bo vaša koža že po sedmih dneh svilnata, pore pa bistveno manjše.

Preberi še: Osvežite svoj obraz po napornem delovnem tednu

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Red

Povezane teme: nega, maske za obraz, nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Samo-potemnitev: Zadrži zagorelo polt tudi po dopustu

Če tako kot večina deklet tudi ti misliš, da je zagorela polt poleti posebej privlačna in mamljiva poleti, ko se ne ločiš od svojih kratkih krilc in h...