5 razlogov, zakaj naj vas ne bo strah rdečih šmink

1. Pristoji vsem dekletom


Če menite da vam rdeča šminka ne pristoji, mogoče enostavno niste našle svojega odtenka. Ne pozabite, da obstaja zelo veliko odtenkov rdeče šminke, kot je močno rdeč, koralen, vinski odtenek, temno rdeč v toplih rjavkastih odtenkih.  

Rjavolaske, ki imajo svetlejšo polt ne bodo imele težave pri izbiri rdečega odtenka svoje šminke, saj jim pristoji klasična šminka, ki jim bo omogočila videz prave filmske dive. Blondinke ravo tako lahko uživajo v tej barvi, hkrati pa tudi eksperimentirati s svetlejšimi odtenki, kot sta koralen in opečni odtenek.  Dekleta s temnejšo poltjo pogosto menijo, da je močno rdeča barva premočna zanj,  kar pa ni točno.  

2. Lahko izbirate teksturo


Odvisno od tega, ali izbirate mat ali sijočo teksturo svoje rdeče šminke, se odločate tudi za vtis, ki ga želite pustiti. Rdeča sijoča šminka bo vaše ustnice naredila bolj polne, medtem ko boste z mat šminko popolno poudarile teksturo in obliko vaših naravnih ustnic.

Kombinirajte rdečo šminko z ustrezno barvico za ustnice, s katero boste ustvarile popolno črto.

3. Same izberite intenzivnost


Če ne marate rdeče šminke zaradi njene močne barve, prilagodite intenzivnost šminke svojemu počutju, saj bo celo v nežnejšem odtenku ta šminka odigrala glavno vlogo.  

4. Rdeča šminka kot vaš zaščitni znak


Z rdečo šminko ste lahko edinstvene. Glede na ostale nepozabne barve, kot so temno rjave ali vijoličaste, rdeča šminka jasno sporoča: ,,Sem pogumna, edinstvena, elegantna in se ne bojim izzivov".

Kdo ne bi želel sporočati kaj takega? 

5. Lahko se manj naličite in tega ne bo nihče opazil


Zaradi svojega učinka, je čisto dovolj rdeča šminka in je ostalo ličenje skoraj nepotrebno. Če pa imate vseeno rade ličila, bo nekoliko enostavnih nanosov črtala za oči dopolnilo vaš videz in vam omogočilo, da boste videti zapeljivo.

Preberi še: Prava šminka za bolj bele zobe

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Color Riche Intense Ruž 288 Intense Fuchsia

  • L'Oréal Paris Color Rich Matte 346 Red Perfecto

  • L'Oréal Paris Infaillible Lip Paint Matte 204 Red Actua

  • L'Oréal Paris Color Riche 461

Povezane teme: rdeča šminka , šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lahkotno poletno ličenje

Vroči dnevi terjajo določene spremembe v rutini ličenja...