5 razlogov, zakaj nositi nude senčila za oči

Vse, kar potrebujete za zapeljiv videz, so kakovosten čopič, ustrezna paleta nude senčil za oči in malo veščin ličenja. Sedaj, ko ste pripravljeni na ličenje, vam ponujamo še pet dodatnih razlogov, da nude senčila postanejo sestavni del vaše vsakdanje lepotne rutine.

1. Urejen in svež videz


Ko gre za nude odtenke, ne boste naredili napake. Le-ti bodo na najbolj naraven način poudarili vaše oči in ne boste videti preveč naličeni. Ta izbira senčil vam omogoča svež videz, ne glede na to ali gre za dnevni ali večerni makeup videz, saj takšni enostavni odtenki omogočajo, da poudarite le ustnice z močnim odtenkom šminke in tako dobite uau učinek.

2. Hitro in lahko

Kotičke očes nežno osenčite s svetlikajočim se nude senčilom, ki je lahko za odtenek temnejši od mat nude senčila, ki ste ga nanesli na veke. Zatem nanesite maskaro in dobili boste enostaven makeup videz, ki bo hkrati izredno učinkovit. Pomembno je vedeti, da morajo biti pri takšnem ličenju debelejše obrvi. Če so vaše obrvi bolj tanke, jih zapolnite s svinčnikom za obrvi.

3. Naravno poudarjanje vaše lepote


Paleta z nude senčili ne bo spremenila videz in obliko vaših oči. V središču pozornosti bo še naprej ostala vaša lepota, ki jo boste s temi senčili le še bolj poudarili. Ne glede na to, ali boste izbrali odtenek šampanjca ali pa odtenke približne barvi vaše kože, se ne boste zmotili.

4. Dobra izbira

Z lahkoto boste nanesli nevtralne odtenke z najmanj pigmenti in le-ti bodo, ne glede na podton vašega obraza ter odtenkov vek, pristajali vašim očem.

Nude šminko boste z lahkoto uskladili s katero koli barvo vaše oblačilne kombinacije, vaš obraz pa bo sijoč in brezhiben.

5. Manj je več


Z manj ličil boste videti bolj prefinjeno. Z nude odtenki senčil boste ustvarili umirjen in nežen videz, ki ga bodo vsi opazili in vas pohvalili.

Dodatni nasvet: Blondinkam priporočamo rožnat podton nude senčil, medtem ko rdečelaskam in rjavolaskam najbolje pristojijo bež in svetlejše različice rjavih podtonov.

Preberite še: 5-krat gostejše trepalnice? Nikoli lažje!

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Nudes Palette

  • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se