5 zimskih trikov za tekoči puder

Vemo, kako težko je v hladnih dneh puder na obrazu zadržati v neoporečnem stanju. Zato smo na enem mestu zbrali TOP 5 trikov za popoln ten v zimskih mesecih.

1. Čista koža


Čista koža je zagotovo obvezna, če želiš, da bi tvoj tekoči puder izgledal popolno. Preden začneš z nanašanjem ličil, z micelarno vodo dobro očisti kožo obraza. Ne le, da obraz nežno očisti, hkrati pomirjujoče deluje na kožo, ki je v zimskem času dodatno občutljiva in razdražljiva. Naj uporaba micelarne vodice postane sestavni del tvoje zimske rutine, saj samo dobro očiščena in negovana koža lahko prenese vse spremembe temperature in potrebno količino tekočega pudra, ki jo nameravaš nanesti.

2. Hidratacija


Vemo, da smo že neštetokrat ponovili, vendar dobro navlažena koža resnično predstavlja osnovo vsakega popolnega tena. Posebej v hladnih dneh, ko se koža lažje suši, je uporaba hidratantne kreme obvezna. Ko se odločaš za eno od njih, obvezno posveti pozornost napisom na embalaži in izbiro prilagodi tipu tvoje kože.

3. Zmešaj kremo in tekoči puder


Tako boš dosegla lažje nanašanje tekočega pudra. Majhna količina vlažilne kreme, pomešane s tekočim pudrom, daje koži naraven sijaj in ji pomaga, da izgleda sveže.

4. Zmešaj arganovo olje s tekočim pudrom


Arganovo olje je poznano tudi kot »marokansko« olje, ker ga proizvajajo v Maroku iz drevesa argana. To olje ima blagodejen učinek na kožo obraza, saj jo vlaži in ji podarja mladosten sijaj. Kombinirano s tvojim priljubljenim tekočim pudrom ti bo v hladnih, zimskih dneh zagotovilo popoln ten.

5. Uporabljaj kompaktni puder


Po nanašanju tekoče osnove je obvezna uporaba kompaktnega pudra. Kompaktni puder pomaga, da ličila dlje ostanejo na svojem mestu, pri tem pa koži daje žametni sijaj. Pazljivo izberi izdelek, ki ustreza potrebam tvoje kože, odtenek pa prilagodi tvojemu naravnemu tenu.

Preberi še: 10 zapovedi kompaktnega pudra

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Foundation

  • L'Oréal Paris True Match Ultra Perfecting Powder

Povezane teme: tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novoletni videz Adriane Lima: Vodnik korak po korak

Sledi našemu »vodniku korak po korak«, s katerim boš v prihajajoči čarobni noči zablestela prav tako kot ona...