50 odtenkov znanih Slovenk

Neznosna vročina in soparno ozračje, ti pa si povabljena na koktajl zabavo k prijateljici, kjer bodo vse kolegice izgledale naravnost čudovito. Tukaj je nekaj predlogov, na katere stajlinge v poletnih dneh prisegajo znane Slovenke.

Simpatična pevka Alya, ki letošnje poletje uživa na Kornatih, kjer delavno dokončuje tudi spot za novo pesem prisega na črno – kovinsko kombinacijo. Le to je še dodatno popestrila z zemeljsko rdečimi odtenki rdečila za ustnice in poudarjenimi očmi.

Simpatična baletka Ana Klašnja prisega na tropske vzorce, videz amazonke pa ji dajejo tudi košati spuščeni rjavi lasje. Simpatična Ana sicer v zadnjem času zaradi umazanih pleničk in dud nima veliko časa za ličenje, zato si ob posebnih priložnostih nanese le rdečo šminko.

Že morda, da pri stajlingu pevka Manca Špik prisega na belo, vendar pa je bilo njeno ličenje zato vse prej kot dolgočasno. Oranžno senčilo in moder svinčnik za oči sta poudarila njen pogled, h kateremu najbolje pristaja šminka v nude odtenkih – Mančina najljubša.

Fru-fru je očitno nazaj, vsaj takšno je mnenje pevke Nike Zorjan, ki prisega na preproste bombažne dolge obleke. Stajliš videz v slogu latinsko ameriške dive.

Oblačila v slogu  španskega flamenka je izbrala pevka Rebeka Dremelj, ob predstavitvi lastnega poletnega parfuma. Pri kombiniranju je rjavolaska uporabila kar tri različne barve, od roza in rumene pa do rdeče. Presodite same.

Na bolj diskretne obleke prisega Mojca Mavec, ki je izbrala cvetlični potisk v rožastih odtenkih. Ti odlično pristojijo njenim rdečkastim lasem in sočnim ustnicam v enakih tonih.

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se