6 razlogov, zakaj se ti zdi, da je tvoja podlaga popolnoma neprimerna

Če neka ustreza tvoji prijateljici, to še ne pomeni, da bo tudi tebi pisana na kožo. Ali tudi sama delaš spodaj naštete napake, pa morda tega do sedaj niti nisi opazila?

#1 Tvoja koža ni dovolj vlažna


Podlaga nikoli ne bo izgledala dobro na suhi in razpokani koži, zato poskrbi za primerno vlažnost. Prav ta bo pripomogla k boljšemu in gladkejšemu nanosu, s tem pa se bo podlaga vpila tudi globlje in učinkoviteje.

#2 Napačen odtenek

Zavedamo se, da pravega odtenka ni enostavno najti. Vsi smo že kdaj opazili dekleta, ki nosijo presvetle oziroma pretemne podlage, morda pa smo se tudi sami dolgo časa tako motili. Kar je nekaj povsem človeškega! Izbira prave je lahko dosti manj zapletena, če obiščeš pravo trgovino in preizkusiš nekaj odtenkov, če nisi prepričana, s seboj vzemi prijateljice ali vprašaj tamkajšnjo vizažistko.

#3 Ne uporabljaš temeljev

Če ne uporabljaš temeljne podlage pred tem, je tako, kot bi si barvala nohte brez temeljnega laka. Uporabi pravo temeljno sredstvo glede na tip kože, vse od mat do sijočega učinka, pa do prekrivanja rdečice.

#4 Napačna formula


Za vsako kožo obstaja svojevrstna formula, najsi bo mastna, suha ali pa koža podvržena staranju. Pred nakupom podlage se torej dobro pozanimaj o tipu svoje kože.

#5 Ne uporabljaš pudra v prahu


Prav ta je pomemben za obstojnost, predvsem pri dekletih z mastno kožo. Ta bo poskrbel za to, da bo podlaga ostala na svojem mestu, pri tem pa tudi za dobro bazo pred nanosom rdečila ali bronzerja.

#6 Nanašaj previdno


Tako kot obstajajo različne podlage, so na voljo tudi različni načini za nanašanje. Nekatere je najbolj nanesti kar s pomočjo prstov, spet druge z gobico ali spužvo za nanos pudra.

Preberi še: Tekoča podlaga in kompaktni puder

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Nude Magique Cushion

Povezane teme: tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Celine Dion v 51. letu postala zaščitni obraz ene od največjih lepotnih znamk

Zadnjih nekaj let je Celine postala prava modna ikona, zato niti ni čudno, da je prišlo na vrsto sodelovanje z lepotno blagovno znamko, ki predstavlja...