6 stvari, o katerih razmišlja vsako dekle, ko se pripravlja na prvi zmenek

Medtem ko se pripravljaš na prvi zmenek, razen občutka metuljev v trebuhu, občutiš tudi paniko in po glavi ti se porajajo različna vprašanja. Verjemi nam, nisi edina in vse bo v redu!

1. Umiti lasje, tretji dan


Izhod z umazanimi lasmi sigurno ni ravno najboljša odločitev, pa tudi v takšnih situacijah obstaja rešitev. Zalizan čop, neurejena figa, kita ali ribja kost so enostavne pričeske, ki jih lahko narediš v le nekaj minutah. V takšnih situacijah vam bo prav prišel šampon za suho umivanje las, izbirate pa lahko med različicami za svetlejše in temnejše lase.  

2. Nohti

Strinjate se, da je ravno tako zelo pomembno, da so vaši nohti urejeni. Saj le-te na prvem zmenku povedo veliko o vaši osebnosti. Celo, ko nimaš časa za lakiranje nohtov, poskrbi, da bodo urejeni. Ne glede na to kako dolgi so tvoji nohti, morajo biti čisti in urejeni. Moški niso tako zahtevni kot se ti zdijo, saj jim je od vsega najbolj všeč ravno enostavnost. 

3. Šminka ali sijaj za ustnice


Glede na priložnost boš izbrala tudi izdelek. Mat šminka je popolna za svečane večerje, medtem ko je sijoča šminka popolna za zabave, saj boš z njo ustvarila glamurozen videz. Sijaj za ustnice je popoln za dnevne izhode in ustnicam daje bolj poln videz. Ampak ne glede na to, ali načrtuješ prvi poljub, ne pretiravaj s količino šminke na ustnicah. 

4. Parfum

Sem ga preveč nanesla? Najpomembnejše pravilo – ne pretiravaj s količino parfuma. Preveč močan vonj je lahko neprijeten in odbijajoč.

5. Videz mačjih oči ali nude make-up


Ravno tako izbiraj tudi ličilo za oči glede na priložnosti. Dekleta v glavnem želijo pustiti popoln vtis ter biti posebne in drugačne, pa včasih pri tem tudi pretiravajo. Če nisi prepričana, kaj je najbolje zate, se odloči za klasiko.

6. Depilacija, ja ali ne?

Vseeno gre za prvi zmenek! Ko je zima mimo, je tudi kmalu konec s skrivanjem dlačic na nogah. Obstajajo različni načini depilacije, potrebno je izbrati tisti, ki ti najbolj ustreza.

Preberi še: Kako se urediti v zgolj 10 minutah

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Color Rich Matte 463 Plum Defile

  • L'Oréal Paris Mega Gloss Infaillable

  • L'Oréal Paris Superliner Perfect Slim

Povezane teme: nohti, šminka, parfum, frizura, nude

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti za video klic

V nadaljevanju ti bomo pokazali, kako se naličiti za srečanja preko video klicev...