69. canski festival tudi uradno odprt!

69. canski filmski festival zapovrstjo tudi letos poteka od 11. do 22. maja, francoska riviera pa bo gostila premierne projekcije, glamurozne zabave in svetovne zvezde iz sveta filma, glasbe in mode. Pred sinočnjo otvoritveno slovesnostjo je na stotine reporterjev pričakalo prihod znanih gostov, vi pa si oglejte, katere toalete so nam padle v oči: 

Eva Longoria

Najočarljivejša obupana gospodinja je nosila dvodelno belo toaleto. Še posebej nam je bilo všeč njeno krilo, podaljšano v vlečko, k tej prečiščeni opravi pa se je podal brezhiben make up, ki je vešče poudaril njene mandljaste oči. 

Susan Saradon

Susan je pravi primer za to, da garderobo nosi oseba in ne obratno. V tej moški obleki in ravnih balerinkah je njena karizmatičnost povsem neobremenjeno zasijala. Susan dobro ve, da rdeča šminka lahko povzdigne prav vsako opravo lahko.

Doutzen Kroes

Plavolaskam črna že praviloma dobro pristaja. Toda manekenka Doutzen je pravi primer tega pravila. K tej ostri, geometrijsko krojeni toaleti je nosila povsem nude šminko. Pogumno, a če imaš takšen obraz ...

Julianne Moore

Lepa rdečelasa oskarjevka se pri opravah za rdečo preprogo le redko zmoti. V razkošni črno-zlati toaleti je bila ob popolnih zadimljenih očeh čisto prelepa.  

Povezane teme: Cannes2016, Adriana Lima, Eva Longoria, Red Carpet

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ekskluzivno: Našminkaj se kot največje zvezde Cannes film festivala

Ne obstaja razlog da me, navadne ženske, ne poskusimo ponoviti videza zveznikov Cannes film festivala. Od številnih dam, ki so se sprehodile po rdeči ...