7 odličnih trikov za obstojno rdečilo za ustnice

Odstranjuj odmrlo kožo ustnic

S tem se izogneš obarvanim luskam na ustnicah, šminka pa se bo enakomerno razporedila in vpila po vsej površini.

Uporabljaj podlago (t. i. primer)

Da bodo rezultati kar najboljši, uporabi podlago preverjenega proizvajalca ličil. Podlaga zagotavlja, da bo barva šminke natanko takšna, kot jo želiš, in da bo dolgo obstojna.

Ustrezen svinčnik

Pomaga obdržati šminko znotraj ustnic. Vendar je zelo pomembno izbrati primernega. Profesionalni vizažisti svetujejo, da v primeru, ko nimamo svinčnika, ki povsem ustreza odtenku šminke, ki jo uporabljamo, uporabimo svinčnik v barvi ustnic, ki je vedno nepogrešljiv.

Šminko najprej nanesi s prsti

Po nanosu svinčnika po celotni površini ustnic s konico prsta nanesi izbrano šminko. Tako boš poskrbela, da bodo ustnice šminko zares dobro vpile.

Poljubi papirnat prtiček

Ta stari, dobri nasvet zares deluje. Uporabite samo eno plast prtička. Stik s prtičkom po celotni površini fiksira šminko. Za dodatno utrjevanje preko prtička z velikim čopičem nanesemo še tanek sloj pudra v prahu.

Poljubi tudi prepognjen prtiček

S tem, ko prepognjen prtiček damo med ustnice in enakomerno stisnemo, preprečimo kopičenje šminke na notranjem robu in nezaželeni prenos barve na zobe.

Uporabljaj dolgoobstojno šminko

Za posebne priložnosti in situacije, ko nimamo časa za natančen nanos in popravljanje, je najbolje izbrati dolgoobstojno šminko. Vedno pa poskrbi, da bodo tvoje ustnice dobro navlažene.

Povezane teme: rdečilo za ustnice , bleščilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Originalna make up darila za novo leto

Zakaj bi čakala veliko gnečo in zadnji trenutek za nakup daril na novo leto, s katerimi boš razveselila svoje najljubše...