7 trikov, ki vas bodo rešili pri zamujanju

1. Pozabite na temne šminke

 

 


Strinjamo se, da je temna šminka vedno dobra izbira, ampak ko zamujate, ni ravno najboljša rešitev. S seboj vzemite nevtralno šminko ali sijaj za ustnice in ga nanesite, ko čakate, da se prižge zelena luč. 

2. Priskrbite si dvostranski čopič

Ja, ja, vemo, da ste pripravljene na vsako situacijo in da imate v svoji kozmetični torbici omenjeni dvostranski čopič. Namesto, da v svojih torbicah nosite odvečne čopiče, si priskrbite takšen, s katerim boste lahko nanašale tako rdečilo kot bronzer in osvetljevalec. 

3. Načrtujte makeup

Kvaliteten makeup je odviden od navdiha, vendar pa je njegova priprava zelo pomembna. Zato  vedno analizirajte svojo makeup rutino in razmislite, kateri korak vam odvzame največ časa. Le-tega zamenjajte s hitrejšim in ko zamujate, se držite B make-up načrta. 

4. Namesto črtala za oči - razmažite maskaro

 

 


Mogoče se sliši malce nenavadno, vendar boste pridobile na času, ki ga porabite, ko nanašate črtalo za oči. Torej nanesite maskaro kot jo običajno nanašate, potem pa jo razmažite s pomočjo čopiča. (vendar ne kot to počnete s črtalom za oči).

5. Preskočite jutranje čiščenje obraza

Ko zamujate in nimate časa za jutranjo rutino, si priskrbite večnamenski izdelek (kot je micelarna voda), ki bo zamenjal nekoliko izdelkov, ki jih običajno uporabljate. 

6. Lažna uporaba konturiranja

 

 


Pozabite na konturiranje in uporabite bronzer, ki bo odlično opravil svoje delo. Potrebujete le minutko, da nanesete bronzer na obraz in to na tiste dele, kjer običajno naredite konturiranje. Ne obstaja razlika, kajne? 

7. Ena plast laka za nohte je čisto dovolj

Pozabite na večplastno lakiranje nohtov. Namesto, da tratite čas, nanesite le eno plast in roke postavite pod ledeni curek vode, da se lak posuši in ste že pripravljene!

Preberi še: Maskara za bossy dekleta in njihove trepalnice

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Volum Express The Colossal Big Shot

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 980

Povezane teme: make up , maskara, nohti, nega, oči , šminka, ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naliči se, ko se ti mudi: Trije predlogi za ličenje

Korak, ki ga v velikem hitenju lahko preskočiš, je nanašanje pudra in korektorja...