7 zvijač ličenja znanega hollywoodskega vizažista, s katerimi boš zablestela

Eden najslavnejših hollywoodskih šminkerjev, Nick Barose, razkriva zvijače, s katerimi bo tvoj make up videti popoln.

Tokrat je razložil, kako se lahko poigraš z ličenjem oči, kot si si verjetno mnogokrat želela, a nisi vedela, kako se tega lotiti.

1. Naprej pripravi veke na ličenje

Kožna maščoba je en glavnih sovražnikov ličil za oči. Zato je prvi korak pri nanosu ličil, ki bodo na očeh zdržala vso noč, prav skrbno čiščenje vek s papirnatim robčkom ali kosmom vate, pravi Nick. Nato na veke obvezno vtapkaj primer, ki naj mu sledi malce pudra v prahu za svileno, mat teksturo.


2. Poigraj se z zlatimi in bronastimi odtenki

Pri svetlikajočih se senčilih za oči veljajo zlati in bronasti odtenki za nevtralne, saj jih zlahka kombiniraš, je povedal Nick. Predlaga, da zlato senčilo naneseš na veke in notranje kotičke oči, nato pa na zunanje kotičke naneseš temnejše senčilo. Ko boš usvojila to tehniko, se lahko brez skrbi poigraš tudi z drugimi odtenki, kot sta srebrna in bordo.


3. Navlaži senčila v prahu

Metalik senčila je pogosto težko pravilno nanesti, zaradi česar Nick predlaga, da pred uporabo rahlo navlažiš čopič. S to zvijačo bo nanos senčila v prahu enostavnejši in njegov učinek na očeh bo boljši, zaradi česar bo tvoj make up videti bolj urejen, barve pa bodo intenzivnejše.

4. Ne nanesi preveč senčila

Senčila ne nanašaj v predebelem sloju. Tudi ob temnejših odtenkih in želji po dramatično zadimljenih očeh je potrebna zmernost, saj lahko prevelika količina senčila naredi oči nekam brezvoljne, je prepričan Nick.


5. Očisti trepalnice pred nanosom črtala za oči

Ob trepalnicah se rade nabirajo maščobe, ki so, kot zdaj že vemo, zelo neprijazne do ličil. Da bo tvoje črtalo za oči ves večer videti urejeno, pred nanosom ličil z vatirano paličico skrbno obriši območje ob zgornjih in spodnjih trepalnica.


6. Poudari oči

Če hočeš, da bodo tvoje oči na fotografijah opazne, jih obvezno poudari tako, da ob zgornjo in spodnjo linijo trepalnic naneseš intenzivno črn svinčnik za oči, ki ga nato nežno razmažeš ob koreninah trepalnic.
 

 

Beauty! @makeupbyjcole looks flawless in the NEW #dreamcushion foundation. #mnyitlook

A photo posted by Maybelline New York (@maybelline) on


7. Raje se odloči za daljše kot za gostejše trepalnice

Nick svetuje, da svoj videz zaokrožiš s pravilno izbrano maskaro, pri čemer verjame, da je vedno bolje izbrati maskaro, ki trepalnice podaljša, kot pa tisto, ki povečuje njihov volumen. Tako boš videti bolj naravno in urejeno.

Priberi tudi o: Šik na snegu: 3 najbolj priljubljeni načini ličenja, ki pristajajo k vsemu (FOTO)

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , črtalo za oči , oči , Zimski trendi, Zimski make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lepotni izdelki, brez katerih ta september ne boš mogla

Če gre verjeti vremenski napovedi, je pred nami še eno indijansko poletje, zato je september pravi čas, da preizkusiš lepotne izdelke, ki ti bodo vdah...