8 trikov za hitro jutranje konturiranje

Je to sploh mogoče? Seveda, saj za tovrstno ličenje ne potrebuješ celega dneva, z nekaj preprostimi koraki lahko sam postopek pošteno skrajšaš, tako ti bo ostalo več kot dovolj časa, da v miru popiješ tudi jutranjo kavo.

#1 E +3 konturiranje


Z bronzerjem nariši črko E na zunanji strani obraza, začni pri temenu in nadaljuj navzdol, vse do ličnice ter končaj pri čeljusti. Potem poudari obraz s tem, da narišeš narobe obrnjeno številko 3, začneš nad notranjo stranjo obrvi, nadaljuješ proti nosu, pod ličnico in naprej do čeljusti. Obe obliki, tako E kot 3 bi morali izgledati kot sestavljanki, ki se oblikovano ujemata. Nanos primerno zabriši.

#2 Uporaba pribora

Uporabi pribor za konturiranje – ni potrebe, da ure in ure izbiraš prave odtenke. Smukni v drogerijo in najdi komplet, ki že vsebuje se ter se sklada s tvojim tenom kože.

#3 Neapolitanska paleta

Poskusi Neapolitansko paleto – Hitra make up rutina v treh korakih. Svetlejši odtenek je za poudarjanje, temnejši za konturiranje in rožnati za rdečilo. Preprosto, da bolj že ne bi moglo biti. 

#4 Čarobna osmica


Nanesi podlago in izdelek za konturiranje, nato pa nanesi izdelek za poudarjanje v obliki osmice okrog oči, s čimer boš ustvarila subtilen videz, ki bo poživil celoten obraz.

#5 Uporabi gobico 

Če imaš čas, seveda priporočamo najrazličnejše čopiče, v kolikor pa tega nimaš, ti bo na pomoč priskočila gobica za nanos ličila.

#6 Ne pozabi na prste

Nekaj časa boš privarčevala tudi, če boš vtrla v obraz kar s čistimi prsti. Tako boš zabrisala linije med kožo in ličilom.

#7 Uporabi trak

S pomočjo traka previdno konturiraj nos, čelo in lička.

# 8 Strobing

Če nimaš časa za celoten proces konturiranja, se zanesi na strobing.

Preberi še: Mali nasveti velikih mojstrov: Korektor

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Glam Bronze

Povezane teme: konturiranje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se izogniti začetniškim napakam pri ličenju

Moraš samo ugotoviti, katere napake delaš pri ličenju, nato pa...