Adelin vizažist odkriva skrivnosti pevkinega popolnega in prepoznavnega videza s črtalom za oči

Angleška pevka in dobitnica Grammyja Adele pravil ne krši le s svojim neverjetnim glasom in pesmimi, temveč tudi s svojim prepoznavnim videzom.

Adele se je na glasbeno sceno prebila v času, ko so bile vse pop pevke vitke in plavolase, v videih pa nastopale napol gole. A ne tudi Adele. Ona je čutna plavolaska. Zaradi svojega zaobljenega telesa pa je postala vzor mnogim mladim ženskam po vsem svetu, ki ne pristajajo nujno na to, da so del neke običajne podobe. Namesto tega ostajajo zveste svojemu avtentičnemu videzu. Adele tako sporoča, da lepa in uspešna ženska ni nujno videti enako kot vse druge.

 

Potem ko so Lancomovo kreativno direktorico Liso Eldridge bralke zasule z vprašanji, kako doseči Adelin slavni videz, je Lisa poiskala Michaela Ashtona, pevkinega vizažista. Odkrila sta, kako doseči Adelin prepoznavni videz s črtalom, ki je postal njen zaščitni znak in pogosta tema vodnikov na YouTube.

 

Poglej, kako boš ob pomoči tega postopnega vodiča dosegla ta videz svetleče-gladkega črtala:

 

Korak za korakom

1.    Michael Ashton najprej s finim čopičem potegne črto od sredine veke čim bliže koreninam trepalnic, ki ob približevanju zunanjemu kotičku očesa postaja vedno polnejša. Nato s hitro potezo potegne črto tudi prek kotička in tako ustvari gladko linijo, ki podaljša oko. Ta poteza intenzivira in naredi oko bolj povzdignjeno.

 

2.    Z istim čopičem za črtalo nato doda še en sloj in po potrebi linijo tudi preoblikuje.

3.    Za dodaten poudarek dodaj še umetne trepalnice ter maskaro in trepalnice z njo potegni navzven. Zdaj si pripravljena, da se pojaviš in pokažeš svoje lepe oči – in zavedaj se, da tvoj videz ne bo ostal neopažen.

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , trend , dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najboljši makeup trendi Cannes film festivala I

Medtem ko modne revije in družbena omrežja govorijo samo o trendih večera, jih ljubitelji ličil že na polno preizkušajo. Predstavljamo ti nekaj »makeu...