Adijo klasična šminka: pozdravljen ombre by @Ajdas

Šminka je bila od nekdaj velika prijateljica marsikatere dame. Tudi mene. Na dnevni ravni me spremlja takšna v »nude« ali rahlo rožnatem odtenku, ponoči rada posežem po globoki rdeči. Šminka doda celotnemu videzu piko na i, naredi videz urejen, včasih celo doda trendi pridih. Čeprav bo šminka v svoji prvotni, klasični obliki, ostala eden izmed najbolj ikoničnih lepotnih kosov, se danes pojavljajo na tržišču novosti, ki navdušujejo številke lepotne navdušenke. V zadnjih nekaj sezonah so največji hit postale tekoče šminke z mat zaključkom, meni pa je »srce« ukradla nekoliko drugačna različica. Takšna v paleti.

L'Oreal Paris je na poličke slovenskih drogerij pripeljal novost – L'Oreal Paris Color Riche La Palette Lips. Perfekcija! Majhna paletka v dveh barvnih kombinacijah (Nude in Red) skriva v notranjosti 6 odtenkov, majhen priročen čopič in ogledalo. Že na prvi pogled mi je postalo jasno, da s svojo prelivajočo barvno paleto apelira na ustvarjanje ombre efekta na ustnicah. Ker tako rdeča, kot »nude« barvna paleta ponujata odtenke, ki so nekoliko svetlejši, ter tiste malo temnejše, je igranje in ustvarjanje ombre učinka resnično enostavno. Tekstura vseh je kremna, zato ustnic ne izsušujejo in so primerni za vsakodnevno uporabo. Tako v ombre variaciji, kot tudi individualno.

Kako uporabljati L'Oreal Paris Color Riche La Palette Lips?

Sama svetujem, da uporabite dva do tri odtenke v posamezni paleti. Za močno opazen ombre efekt izberite najsvetlejšo in najtemnejšo, za subtilen prelivajoč videz pa odtenke, ki so si sosednji. Svetlejšega nanesite na notranji predel ustnic, s temnejšim ustnice nekoliko bolj debelo obrobite. Poskrbite, da bodo robovi zabrisani in čudovit ombre na ustnicah vam ne uide.

Zakaj ombre za ustnicah?

S kombinacijo temnejših in svetlejših tonov boste optično povečali svoje ustnice, jih še bolj definirali, vaš videz pa bo bolj dovršen. Navsezadnje je igranje s prelivajočimi barvami pri ličenju še kako trendi. Za naraven videz pazite, da prehodi med odtenki niso preveč očitni.

Rdeča ali »nude«?

Moj odgovor je: obe! Nude različica je moja zvesta spremljevalka v torbici praktično vsak dan (uporaba se ji že kar dobro pozna, kar je vidno tudi iz fotografij), po Red paleti posežem ob večernih priložnostih. V dveh produktih imam tako praktično vse »nude« in rdeče odtenke, kar jih potrebujem.

Priberi tudi o: Ultimativna rdeča by @ajdas

Za ta videz priporočamo

  • Color Rich Lip Palette Red

  • Loreal La Palette Lip Nude

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se