Ajlajner nasveti za spomladanski dnevni videz

Pogosto se dogaja, da v preveliki želji, da naredimo odličen vtis, pozabimo na eyeliner. Mogoče zaradi dejstva, da je za pravilno nanašanje potrebna velika natančnost, ali pa zaradi tega, ker se eyeliner najpogosteje uporablja za večerne variante ličenja. Vsekakor je čas, da pozabimo na kakršna koli opravičila.

Dnevni videz


Dolgo pričakovana pomlad nam tokrat prinaša specifičen trend, torej močno dnevno ličilo. Če želite  sprejeti ta trend, potem vam svetujemo, da imate pri sebi vedno eyeliner.

Ta izdelek, ki maksimalno poudarja oči in daje želeno obliko, se lahko uporablja ne le za dramatičen videz za večerne izhode temveč tudi za dnevne variante, ko se počutite samozavestno.

Obstojnejša črta


Eyeliner nanašajte, kar se da, bližje trepalnicam in se trudite, da bo črta čim bolj lepa in tanka. Ne pretiravajte z dolžino črte, da ne boste videti preveč napadalno. Tanka linija bo v kombinaciji s kvalitetno maskaro odprla pogled in mu dodala kanček dramatičnosti.  

Zato si, drage dame, zapomnite, da je to pomlad eyeliner obvezen, če želite biti v trendu. In to vodoodporni! Tako boste prepričane, da bo perfektno izrisana črta trajala dalj časa, vaš pogled pa bo ostal čaroben čez cel dan.

Več preberi na: Adelin vizažist odkriva skrivnosti pevkinega popolnega in prepoznavnega videza s črtalom za oči

Povezane teme: črtalo za oči , oči , dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Zapeljive in velike oči v le 5 korakih

Zapeljiv, topel, sanjav, skrivnosten, prodoren … vse to so atributi, s katerimi bi opisali ta edinstveni pogled. Topi, intrigira in ima moč, da popoln...