Ambasadorka kozmetične hiše L’Oréal Paris – Aishwarya Rai

Iz Indije prihaja tudi ena najlepših žensk na svetu – Aishwarya Rai. 

Kdo je Aishwarya Rai?


Aishwarya je model, igralka, filantrop in ponosna lastnica naziva Miss sveta. Zanjo mnogi pravijo, da je ena najuspešnejših lepotic v svetu šovbiznisa. Zanimivo je, da prelepa Indijka nikoli ni imela neke pretirane želje postati model.

Vstop v svet mode


Aishwaryo je od nekdaj zanimala arhitektura in je nekaj časa obiskovala šolo za arhitekturo, da bi malce kasneje odkrila svojo strast do humanističnih ved. Sledila je svojim sanjam, da postane veterinarka in pomaga živalim, a ji je v najstniških dneh lepotni natečaj spremenil življenje in ji odprl vrata v svet mode in lepote. Leta 1994 so jo izbrali za Mis sveta. Lahko rečemo, da bi Aishwarya tudi danes osvojila ta laskavi naslov.

Bollywood, humanitarno delo in L’Oréal


Prelepa manekenka, ki je krasila mnoge kampanje svetovnih oblikovalcev in talentirana igralka je hitro postala priljubljena v Bollywoodu. Imela je tudi številne pomembnejše vloge v filmih ameriške produkcije in je ena izmed najbolj znanih Indijk na svetu. 

Poročila se je s svojim kolegom, ravno tako igralcem, in njeni rojaki jo obožujejo. Poleg tega, da neprenehoma dela in aktivno sodeluje v številnih dobrodelnih akcijah, je tudi ena izmed ambasadork pariške kozmetične hiše L’Oréal. To dejstvo nas nikakor ne preseneča, saj znana kozmetična hiša za svoje predstavnice vedno izbira posebna in neponovljiva dekleta.

Ambasadorka lepote, dobrote in talenta – to je očarljiva Aishwarya Rai.

Več na: Čudovita Brazilka Camila Queiroz

Povezane teme: zvezde , L'Oréal ambasadorke

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Je to res Gigi?

​Simpatično manekenko Gigi Hadid smo tokrat ujeli v nekoliko drugačnem stajlingu, kot smo ga vajeni. Vam je všeč...