Angelske trepalnice

Ali si tudi sama pristašica naravnega videza trepalnic, vendar nikakor ne najdeš prave maskare, ki bi tvoje oči spremenila v poželjiv dodatek na obrazu? Imamo rešitev, Falsies Push Up Angel maskara poskrbi za push up efekt na tvojih trepalnicah. Dolge ščetine ločijo trepalnice in jih širijo, krajše pa dvignejo in poudarijo.

Trepalnice tako dobijo videz kril, ki lahkotno plahutajo na obrazu, brez potrebe po umetnih dodatkih. Maskara bo poskrbela za volumen tvojih trepalnic.

Ideja za dnevni videz


Na veke nanesite senčilo v rožnatih odtenkih, tako na zgornji kot spodnji veki, kjer ustvarite ožjo črto s senčilom. Nato s črtalom ustvarite črtico in nanesite maskaro Falsies Push Up Angel.

Ideja za večerni videz


S svinčnikom za sence v turkizni barvi narišite črtico na zgodnji veki,  potem pa jo dokončajte še na spodnji vendar z zlatim ali bronastim odtenkom. Za popoln videz nanesi še maskaro Falsies Push Up Angel.

Preberi še: Spomladanski spremljevalci

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Push Up Angel

Povezane teme: make up , maskara, oči , večerni make up , dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Vodič ličenja: Čas je za platinasti New York Look

Sproščen naraven videz lahko enako deluje enako učinkovito kot »full coverage make up«, če le uporabiš prave izdelke in jih pravilno naneseš. V ta nam...