Astro make up! Nasveti za ličenje za tvoje zvezdno znamenje, 1. del

OVEN 21. MAREC–20. APRIL

Zelo si odprta za nove ideje in ljubiš svobodo. Pogosto boš prva nosila trende, drugi pa ti bodo sledili. Ker si nekoliko nestrpna, za ličenje ne boš porabila veliko časa. Tvoj idealen make up je inovativen in enostaven za nošenje.

Priporočilo za make up: črtalo za oči s prilagojenim aplikatorjem v obliki flomastra za hiter in natančen nanos. Bleščilo za ustnice, ki ga naneseš v eni potezi.

Preizkusi: črtalo za oči Superliner Superstar L’Oreal Paris in Lancomovo olje za ustnice Juicy Shaker

 

BIK 21. APRIL–21. MAJ 

Rada imaš varnost in stabilnost in nisi ljubiteljica nepredvidenih dogodkov. Si zelo senzualno bitje in uživaš v umetnosti. Popoln make up zate so zato nude odtenki, ki so nepogrešljivi v vsaki različici in odpirajo dovolj možnosti za poigravanje.

Priporočilo za make up: uporabljaj senčila za oči v zemeljskih tonih – od barve peska do temne barve prsti – in postani izvedenka v konturiranju!

Preizkusi: senčila za oči La Pallete Nude L’Oreal Paris in set za konturiranje Master Sculpt Maybelline

 

DVOJČKA 21. MAJ–21. JUNIJ

Kot pove že ime znamenja, je dvojnost ena tvojih glavnih lastnosti. Skrajno samozavestno boš izbrala eno, v naslednjem trenutku pa se boš ogrela za povsem drugo stvar. Hitra si in opravljaš več stvari naenkrat. Ličila ljubijo tvoj čedni obraz!

Priporočilo za make up: s seboj imej vedno dve šminki – eno v nude in drugo v ognjeno rdečem odtenku, za vse priložnosti in razpoloženja!

Preizkusi: Color Riche Nude L’Oreal Paris in YSL Rouge Pur Couture The Mats​

 

RAK 22. JUNIJ–22. JULIJ

Si intuitivna, sentimentalna in nežna. Tudi ličenje mora slediti tvoji naravi. Včasih se izvij iz svoje sramežljivosti in pogumno izberi nekoliko bolj ekscentričen videz.

Priporočilo za make up: nežni rožnati odtenki senčil za oči in rožnato rdečilo za lica se bodo izvrstno podali k tvojemu značaju. Za spremembo preizkusi barvno črtalo za oči!

Preizkusi: senčke za oči The Blushed Nudes Maybelline in črtala za oči v barvah Vivid Brights NYX

 

LEV 23. JULIJ–23. AVGUST

Oh, ta glamur, oh, ta ego! Si dominantna in ekstravertirana in si prava trendseterka. Želja po luksuzu se pri ličenju izraža v svetlikajočih senčilih, ustnicah z visokim sijajem in dramatičnih trepalnicah. Vse, da bi pritegnila pozornost! Videz z rdeče preproge je kot ustvarjen za tebe.

Priporočilo za make up: svetijo naj se oči, ustnice ali obraz. Ni treba, da se sveti vse naenkrat. Izogibaj se umetnim dodatkom in svojo potrebo po pretiranem poudarjanju zadovolji z drugimi izdelki z enakim učinkom.

Preizkusi: maskaro Push Up Drama Maybelline New York  in komplet za konturiranje Glam Bronze L’Oreal Paris

 

DEVICA 24. AVGUST–23. SEPTEMBER

Kot perfekcionistki ti ne uide niti najmanjši detajl. Zato boš ličenju posvetila čas, ne boš si oprostila neenakomernega črtala za oči in pričakovala boš, da make up ostane na svojem mestu!

Priporočilo za make up: izbiraj izdelke z dolgotrajnim učinkom in takšne za ultra natančen nanos.

Preizkusi: črtalo za oči Master Precise Curvy Maybelline New York in tekoči puder Infallible 24h Matte L’Oreal Paris

 

Foto: IStock

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se