Astro make up! Nasveti za ličenje za tvoje zvezdno znamenje, 2. del

 

Astrologija pravi, da tvoje zodiakalno znamenje odkriva tvoj temperament, značaj, usodo ... In navade pri ličenju! Odkrij idealen make up za svoje znamenje horoskopa, preveri pa tudi nasvete za svoj podznak:

TEHTNICA 24. SEPTEMBER–23. OKTOBER

Tvoja visoka estetska merila ne dopuščajo malomarnosti. Še takrat, ko je tvoja garderoba povsem preprosta in si le malo naličena, je vse to v popolnem skladu in nadvse primerno. V ospredju je vedno intelekt, šele nato videz. Čeprav ne maraš vpadljivega ličenja, uživaš v lepih stvareh, na primer v dragocenih vonjih.

Priporočilo za make up: dobro konturiranje je osnova za vse ostalo, takoj za tem pa sledi kakovostna maskara.

Preizkusi: paleto za konturiranje Highlight & Contour Pro NYX in Lash Sensational Maybelline New York

 

ŠKORPION 24. OKTOBER–22. NOVEMBER

Čeprav je tvoja seksualnost poudarjena, si zvest partner. Ljudje pri tebi cenijo iskrenost, tudi ko jim tisto, kar jim imaš povedati, ni všeč. Ne glede na to, kakšen je tvoj slog, ga vedno nosiš nadvse samozavestno in dvignjene glave!

Priporočilo za make up: šminka v barvi burgundca! Nihče ne zna nositi vamp šminke tako kot ti, zato kar tako naprej!

Preizkusi: tekočo šminko Soft Matte Lipcream NYX Copenhagen

 

STRELEC 23. NOVEMBER–21. DECEMBER

Rada imaš izzive in si nekonvencionalna – in to se vidi tudi v komunikaciji in tvojem videzu. Ognjen temperament, za katerim se skriva romantična duša, bodo najbolje razkrile oči. In to poudarjene.

Priporočilo za make up: zadimljene oči so zate idealen slog ličenja, če pa si zaželiš malce spremembe, ga preizkusi v rjavih ali vijoličastih odtenkih!

Preizkusi: LA Palette Ombre L'Oreal Paris

 

KOZOROG 22. DECEMBER–20. JANUAR

Odgovorna in ambiciozna? Drži. Veš, kaj hočeš in ne odstopaš od svoje poti. Ko gre za videz, se držiš preverjenih obrazcev in redko odstopaš od svojega ustaljenega sloga ličenja.

Priporočilo za make up: te večne klasike, rdeče šminke, res nihče ne nosi bolje kot ti. Malce eksperimentiranja v obliki laka za nohte v barvi oniksa bo poživilo tvoj dan.

Preizkusi: Tribal Text-styles by Essie

 

VODNAR 21. JANUAR–19. FEBRUAR

Vedno si korak pred drugimi in nosiš tisto, kar bo trend šele naslednje leto! Če ne bi bilo vodnarjev, si nihče ne bi upal prvi nositi modre šminke, pramenov las v barvah mavrice in podobnih ekscentričnih lepotnih inovacij. 

Priporočilo za make up: novi, zanimivi trend ombre make upa boš ti odlično predstavila!

Preizkusi: svinčnik za ustnice Ombre Lip Duo NYX in rdečilo za lica v kamnu Ombre Blush NYX

Tolikokrat si že slišala, kako čustvena, mehka, ženstvena da si ... In to so čudovite lastnosti, če jim le ne dopustiš, da bi se prelevile v samopomilovanje in apatijo. Podobno velja za lišpanje – uživaj v igračkanju z make upom in se upri občasni potrebi, da bi šla od doma v kakršni koli že izvedbi.

Priporočilo za make up: puder, maskara in bleščilo za ustnice – hiter poseg, ki zadošča, da poudariš svojo naravno lepoto!

Preizkusi: tekoči puder 24 Superstay Maybelline New York, maskaro Mega Volume Miss Hippie L’Oreal Paris in bleščilo za ustnice Infallible Mega Gloss L’Oreal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se