Barve, ki te opisujejo

Barva kože


To sezono nedvomno prevladuje nude odtenek, ki v veliki meri olajša izbor damam, ki iščejo šminko, primerno tako za poslovne sestanke kot tudi za ležerne sprehode ob koncu tedna.

Predstavnice nežnejšega spola, ki izbirajo rdečila v teh „naravnih“ odtenkih, imajo miren značaj, so izrazito komunikativne in vedno odprte za nova prijateljstva.

Rjave in bež odtenke najpogosteje izbirajo ženske, ki nikoli ne tvegajo in skoraj vedno prisegajo na že znano in varno. So zmerne, stabilne, zveste prijateljice in odlične kolegice. 

Roza

 

A post shared by @_mymakeup__ on


To je barva, ki nosi duh poletja in občutek svobode. Ženske, ki nosijo šminko v tej barvi, krasita odločnost in energičnost. Ne moti jih, da so v središču pozornosti, in nagnjene so k spogledovanju. Ker želijo biti prepričane v svojo lepoto, veliko časa preživijo pred ogledalom.

Pogosto so nasmejane in dobro razpoložene. Ženske, ki imajo rade roza šminke, so polne življenja in divje ter nagnjene k eksperimentiranju. 

Rdeča šminkaKlasična rdeča šminka je simbol strasti, zato ne preseneča, da so ženske, ki to barvo nosijo na ustnicah, primerljive z ognjem - lahko te ogrejejo, lahko pa te tudi opečejo. Rdeča šminka je znak, da se ženska zaveda svojih vrlin in da natančno ve, kako je treba reagirati v določenih situacijah. Rdečo šminko nosijo ženske, ki vedo, kako uresničiti svoje cilje. 

Pepelnati odtenki šminke


Romantika je tisto, kar krasi pripadnice lepšega spola, ki izbirajo to barvo. So sanjačice, ki ne iščejo odobravanja večine, ampak pozornost enega človeka. Skrbne so in nežne ter polne razumevanja in pozornosti za tiste, ki jih obkrožajo.  

Preberi več: Napake, ki se jim je treba izogniti pri nanosu šminke

Povezane teme: make up , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se