Belo črtalo za oči – DA ali NE?

Belo črtalo za oči je neizogibno ličilo te sezone. Če želite biti v trendu in ustvariti svež in spočit videz, ga preprosto morate imeti v kozmetični torbici!

Včasih si nismo predstavljali ličenja brez črnega črtala za oči, danes pa se mu ob bok postavlja tudi belo. Z leti postaja belo črtalo del vsakdanjega ličenja. Ne glede na očitne prednosti, ga veliko število žensk še vedno zavrača. Ali za to obstaja upravičen razlog? Ali gre preprosto za pomanjkanje poguma in neprijeten občutek ob zapuščanju cone udobja? Odgovore na ta vprašanja bomo poskusili poiskati v spodnjih vrsticah …

Kozmetični multipraktik

Poznate boljši način za prekrivanje posledic utrujenosti in neprespanih noči, kot je belo črtalo za oči? Nanesite ga na v notranji kotiček spodnje veke in vaše oči bodo videti večje in bolj “zbujene”. Z eno samo potezo do pogleda, ki se mu ni možno upreti! Belo črtalo za oči osveži obraz, poudari in posvetli barvo oči in se odlično ujame s senčili različnih tekstur.

Posebno je ravno zato, ker pristaja prav vsem, ne glede na obliko ali barvo oči, las ali polti. Radi ga uporabljamo poleti, saj ustvari pravo čarovnijo na rahlo zagorelem obrazu! Lahko ga združite s črnim, modrim ali katerimkoli drugim črtalom, saj je možnosti in kombinacij nešteto!

Od “napake” do dramatičnega videza

Uporaba črnega črtala zahteva veliko natančnosti. Pri belem črtalu je ravno nasprotno! Nič hudega, če se malo zmotite! Sprostite se, “napako” pa spremenite v neverjeten, dramatičen videz. Črto spontano razmažite čez celo veko, nato pa nanesite priljubljeno kremno senčilo.

S krtačko in kazalcem nežno blendajte ter ustvarite pravo eksplozijo barv! Ličila bodo obstojna, na vekah pa ne bo “gubic”, ki nastanejo zaradi odvečnega senčila. Priporočamo uporabo obstojnih senčil, ki so bogata s pigmenti in se lahko nanašajo.

“Lifting” s pomočjo ličenja

Belo črtalo bo vizualno “dvignilo” in povečalo oči. Je odličen zaveznik tudi pri “dvigovanju” obrvi. Pri nanosu spremljajte naravno linijo obrvi. Za izjemno dramatičen videz, nanesite belo črtalo za oči od začetka do konca loka obrvi.

Večje ustnice

Belo črtalo za oči je kot čarobna paličica v svetu ličenja. Število trikov, v katerih ga lahko uporabite, je skoraj neomejeno! Želite povečati ustnice? Ni problema! Ob robu Kupidovega loka nanesite tanko črto, nanos pa “začinite” s kančkom osvetljevalca. Dodajte priljubljeno rdečilo in ustnice so pripravljene za poljubljanje!

Malo drugačen videz mačjih oči

Nad zgornjimi trepalnicami zrišite črto in naredite “krilo”, nato s krtačko za nanos senčila nežno razmažite črto. Za bolj pogumne predlagamo malo drugačen videz mačjih oči. Zrišite močno črto pod spodnjimi trepalnicami in ustvarite klasično “krilo”. Če pa želite nekaj povsem drugačnega, zrišite tanko linijo pod trepalnicami, vendar samo na zunanji polovici spodnje veke.

Z belim črtalom za oči lahko osvežite tudi videz smokey eye. Na vekah, tik nad črnim črtalom za oči, zrišite tanko belo linijo in “krilo”. Nadaljujte s stopnjevanjem senčila in blendanjem ter bodite pozorni, da bela linija ostane čista, kolikor je možno.

Strah ima velike oči

Če upoštevamo dejstvo, da ima belo črtalo za oči “pomlajevalni” učinek, da so oči z njim videti naravnost veličastne in da nismo našli niti ene objektivne slabosti, je zaključek preprost: ne dovolite, da vam rek “strah ima velike oči” kroji življenje. Naj bodo vaše oči velike in zapeljive zaradi belega črtala za oči, ne pa zaradi strahu.

Preberi še: Mat tekoče rdečilo za ustnice v vlogi črtala za oči

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline Eyeliner Lasting Drama Light White Luster

  • Maybelline New York Tattoo Brow Gel

  • Maybelline Color Tatoo

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Fill Soft Brown

Povezane teme: črtalo za oči , oči , trend , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ali veš, kaj je mikropigmentacija?

Namenjena je olepšavi, spreminjanju ali korigiranju specifičnih nepravilnosti obraza ali telesa...