Bi spomladi morala zamenjati podlago?

Vsak letni čas zahteva svoje lepotne izdelke, tudi s spomladjo ni nič drugače. Časi se namreč spreminjajo, pa tudi naše zahteve in želje. Bi torej ob svoji garderobi morale zamenjati tudi lepotne izdelke. Strokovnjaki so prepričani, da je temu tako, vsaj kar se podlage tiče.
 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Medtem ko pozimi ni strahu pred pretiranim sijajem, številna dekleta rajši posežejo po podlagi z mat učinkom. Spomladi pa je prav, da mat podlago spet za nekaj časa pospravimo v omaro in jo nadomestimo s takšno, ob kateri naša koža lahko zasije. Pri tem seveda nimamo v mislih nezaželenega leska.

Izberi lažjo podlago

Izberi podlago, ki bo primerno navlažila tvojo kožo in jo zaščitila pred, včasih zelo, neprijetnim muhastim vremenom. Priporočamo takšno s hranilnim in vlažilnim učinkom.

Izberi lažjo podlago, ki ne bo obtežila tvoje kože. Tako bo do izraza prišel tvoj naravni sijaj. Izbereš lahko tudi toplejše tone podlage, saj je naša koža spomladi bolj izpostavljena sončnim žarkom.

Se ne moreš ločiti od zimske podlage? Priporočamo ti, da jo zmešaš skupaj s spomladansko, vendar v pravem razmerju. Kanček dobro prekrivne zimske podlage zamešaj z lahkotnejšo spomladansko.

Preberi še: Različne tehnike nanašanja tekoče podlage

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me 110 Classic Ivory

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trendi ličenja, ki se ne bi smeli vrniti

Tisto, kar nam je še do včeraj dolivalo seksapil in privlačnost, lahko že jutri postane »demode« in estetsko nesprejemljivo...