Bleščeča ličila za popoln večerni look

Čeprav so letošnje leto zaznamovali nude trendi, smo vstopili globoko v jesenski čas in trenutek je pravi, da v naša ličila vnesemo nekaj kolorita. Tisto, kar posebej razveseljuje, je vrnitev svetlečega videza, pri čemer mislimo predvsem za veke. Bleščeča ličila so prava izbira za večerne zabave in trenutke, ko si želiš zasijati. Zakaj bi se zadovoljila z že poznanim, če v le nekaj potezah s čopičem lahko pokažeš vso svojo edinstvenost in izstopaš iz povprečja?

Blesceca licila za popoln vecerni look

Pravilo je, da pravila ni, VENDAR ...

V lepotnem svetu je spet vse v znamenju sijaja in pogumnih potez. Ne glede na to, ali jih imaš rada ali ne, bleščice naredijo tisto fino razliko v ličenju, posebej ob posebnih večernih priložnostih, ko se želiš pokazati v najlepši luči.

Pri njihovi uporabi velja pravilo, da ni pravil, kljub temu pa eno velja: nikar ne pretiravaj! Prepričani smo, da ne bi želela, da te zamešajo z novoletno jelko ali karnevalsko masko v Riu. Da se to ne bi zgodilo, vselej izberi eno, največ dve mesti na obrazu, ki ju želiš poudariti z bleščicami.

Blesceca licila za popoln vecerni look

Plast za plastjo

Bleščice za oči spadajo med “dramatična” ličila. S pomočjo ploščatega sintetičnega čopiča na veke nanesi bazo za bleščice, zatem pa bleščice v prahu. Postopoma nadgrajuj plasti, da bi imela situacijo pod nadzorom in dosegla prav takšno intenzivnost barve, kot si je želiš. Ne pozabi, da so delci trodimenzionalni in pobliskavajo, zato bodi pozorna na svetlobo, pri kateri se ličiš. Občasno se odmakni od ogledala, da bi si svoja ličila lahko ogledala iz vseh strani.

Bleščeča ličila – zapeljiva in šik!

Če bleščice želiš zadržati neoporečne skozi celo noč, brez delcev, ki so se razlezli preko celega obraza, moraš nujno uporabiti bazo oziroma lepilo za bleščice. Ta izdelek je posebej pomemben za tiste s spuščenimi vekami, saj preprečuje njihovo preslikavanje in ustvarjanje grdih kepic v pregibu veke. Učinek zapeljivih in šik oči bo še bolj dominiral, če pod sijaj najprej naneseš kompatibilno ali glede na izbrane bleščice celo kontrastno barvo iz palete senc. S črnim črtalom in par plastmi maskare je magičen pogled zagotovljen!

Če nisi ustrezno opremljena in nimaš podlage za bleščice, ti lahko za prvo pomoč služi tudi lepilo za umetne trepalnice. Ne skrbi, z lahkoto ga boš odstranila s katerim koli sredstvom za odstranjevanje ličil.

Blesceca licila za popoln vecerni look

Neskončne kombinacije za popoln videz

- Če želiš povsem vsakdanji make up spremeniti v avantgardo, nanesi bleščice pod spodnjo veko.

- Bleščeča tekstura bo videti odlično, če jo naneseš samo v kotičke oči. Tako boš dosegla romantičen in zamišljen pogled, idealen za večerne priložnosti, izbrati moraš le barvo in velikost bleščic. Drobnejše se glamurozne, večje pa odlične za doseganje vamp učinka, odvisno od trenutnega razpoloženja in akcije.

Blesceca licila za popoln vecerni look

- Bleščeča ličila preko celih vek so simbol ekstravagance, posebej, če se odločiš za večje bleščice.

- Smokey eye in bronaste bleščice so posebej privlačna kombinacija, prav tako kot fino zarisano črtalo z daljšim, tankim zavihkom, na katerega se “naslanja” izrazita vijolična linija.

- Rjave ali čokoladne sence za oči preko celih vek, z zlatimi toni bleščic pri samem korenu trepalnic, obljubljajo največjo stopnjo glamurja.

Naj ustnice zasijejo kot dragulji

Ko gre za ustnice, najprej nanesi šminko, zatem bleščice. Te se bodo zlahka prijele na podlago, če pa želiš sočne, zapeljive in optično povečane ustnice, čez bleščice nanesi še brezbarven sijaj. Si lahko predstavljaš, kakšne vzdihljaje bo izmamil nasmeh v barvi rubina?

Blesceca licila za popoln vecerni look

Preberi še:Tehnika draping – nesporni hit tedna mode v New Yorku

Za ta videz priporočamo

 • NYX Lip Lingerie Shimmer

  Takojšnje naročilo
 • NYX Glitter Brillants Rose

  Takojšnje naročilo
 • NYX Away We Glow Liquide Booster

  Takojšnje naročilo
 • NYX Metallic Glitter Paillettes

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: make up , senčila za oči , senčenje obraza , oči , šminka, ustnice, trend , sijaj za ustnice, jesenski makeup videz

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trendi ličenja 2020: obdržali se bodo tudi letos

V nadaljevanju si poglej trende ličenja, ki smo jih vzljubili že v letu 2020 in bodo popularni tudi letos...