Bleščice na ustnicah so veliki hit!

 

Zadnjih nekaj sezon so na lepotni sceni prevladovali kremni ali mat zaključki produktov za obarvanje ustnic. Svoj trenutek so imele predvsem tekoče šminke, nekoliko manj pa je bilo klasičnih glosov. Le to se bo kaj kmalu spremenilo, saj se na sceni vrača sijoč videz ustnic. To jesen bodo po mnenju mnogih lepotnih strokovnjakov najbolj trendi prav sijoče ustnice prekrite z bleščicami.

Za vrnitev trenda ustnic prekritih z bleščicami se lahko zahvalimo makeup mojstrici Path McGrath, ki je pred meseci na modni reviji Versace Atelier premierno razkrila svoj novi produkt po imenu Lust 004. Novi produkt uspešne znamke Path McGrath Labs je popolnoma obnorel lepotne navdušenke. Lust 004 je sicer set petih izdelkov za obarvanje ustnic v treh odtenkih. V njem se skrivata dve šminki z mat zaključkom, pigment v prahu, bleščice in prozoren lip glos z visokim sijajem.

Tudi druge kozmetične hiše so na svoje police dodale nekaj produktov, s katerimi je mogoče na cenovno dostopnejši način na svoje ustnice pričarati svetleči sijaj. Izdelek Lust 004 terja kar nekaj preciznosti pri nanosu, rezultat na ustnicah pa je vsekakor dih jemajoč. Produkti znamk, ki mu sledijo, pa so nekoliko bolj nosljivi in dostopnejši. Sama sem nad trendom navdušena in sem mnenja, da je predvsem primeren za večerne zabave in posebne priložnosti. Poustvarim ga tako, da najprej na ustnice nanesem šminko v klasičnem rdečem odtenku, nato pa čez sledi nanos L'Oreal Paris Xtreme Resist glosa v odtenku 501 Bulletproof.

Bleščice so nekoliko bolj subtilne, a vseeno opazne. Videz je sijoč, občutek na ustnicah pa nelepljiv in prijeten.

Povezane teme: make up , šminka, rdečilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najboljši makeup trendi Cannes film festivala I

Medtem ko modne revije in družbena omrežja govorijo samo o trendih večera, jih ljubitelji ličil že na polno preizkušajo. Predstavljamo ti nekaj »makeu...