Brezkompromisna lepota: leta jim ne morejo nič

 

Te legendarne ženske žarijo od samozavesti in navdihujejo s svojo podobo. Kot bi njihova ženstvenost ne vedela za leta, gube, pomanjkljivosti. Obvladale so svojo moč in jo uporabljajo kot najmočnejše orožje. 

Andie MacDowell 

58 let

Ameriška igralka je svojo kariero pravzaprav začela kot model v osemdesetih, ko se je pojavljala na straneh revije Vogue za Yvesa Saint Laurenta in Armani. Lepota Andie MacDowell je nežna, njen nasmeh pa nepozaben. Vsakič ko se sprehodi po rdeči preprogi, jemlje dih in pri svojih letih je videti osupljivo. Več kot trideset let je obraz lepotnega giganta L’Oreal Paris in pogosto jo videvamo v njegovih kampanjah. »Ali je ženska seksi, je odvisno od njene zrelosti,« je nekoč izjavila in poudarila, da se je začela počutiti kot ženska šele po štiridesetem ter da naj nas lepotna industrija preneha zaslepljevati z mladostjo in raje dokaže, da je lepota stanje duha in nima nobene zveze z gubami. 

 

Christy Turlington

47 let

Christy spada med modele, ki nas bodo vedno spominjali na zlato dobo mode, ko niso prevladovala družabna omrežja, temveč so vladali zares najboljši v poslu. Christy je nedvomno bila ena od njih in je še danes primer brezčasne lepote in elegance. Kariero je začela leta 1990 in si v trenutku pokorila nečimrni svet, ki se je takoj zaljubil vanjo. Krasila je naslovnice neštetih revij, v nekem intervjuju pa je izjavila: »Če skušaš doseči ravnovesje, če poslušaš in spremljaš potrebe svojega telesa, razuma in duha, se izrazi tudi tvoja notranja lepota.« Christy je danes lastnica in aktivistka organizacije No Woman, No Cry in ena od ambasadork znamke Maybelline New York. 

 

Filmski lepotici leta ne morejo prav nič. Ko smo jo, nasmejano in sijočo kot vedno, nedavno tega videli na rdeči preprogi canskega filmskega festivala, smo zares uživali. Znana je po svoji odprtosti in dobroti, pogosto pa nas je s svojimi izjavami nasmeje in pusti brez besed. Ena naših priljubljenih je: »Po hollywoodskih standardih sem že veliko tvegala, ker sem zavrnila lifting obraza.« Ta čudovita ženska je zaščitni obraz znamke Lancôme.

Povezane teme: zvezde , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Izberi lak za nohte glede na astrološko znamenje

Poišči pravi odtenek zase in odkrij, zakaj je ravno ta barva prava za tvoj značaj...