Brezskrbna poroka na prostem

Nič se ne more primerjati s podobo neveste, ki se pomika proti oltarju, pa najsi bo sredi botaničnega vrta ali pa na plaži. Kljub čarobnemu trenutku pa so lahko poletne poroke prava nočna mora za povabljenke, saj vročina nezadržno uničuje ličila in pričeske, zaradi česar nekaterim poročne fotografije niso več v ponos. Z nekaj malimi triki ti bo uspelo obdržati pričesko in ličila na pravem mestu, zaradi česar se boš lahko v polnosti posvetila slavju. 

Zaščita

 

 


Najprej ne pozabi na zaščito pred soncem, ki lahko neusmiljeno sije cel dan. Menimo, da te novica ni presenetila, saj vsako poletje pred odhodom na sonce primerno zaščitiš svojo kožo. SPF je nujni spremljevalec v poletnih dneh, ne le da bo zaščitil kožo, temveč bo poskrbel tudi, da bodo ličila ostala na svojem mestu. Izberi takšnega v mat barvi, ki bo absorbiral olja, zaradi česar se ne boš svetila niti v največji vročini. 

Podlaga brez olj

Uporabi temeljno podlago brez olj, ki bo odporna tako na potenje kot tudi vročino. Izogibaj se tudi lepljivim lip glossom, saj lahko tvoji lasje ob prijetni poletni sapici hitro končajo na ustnicah. 

Ustrezni makeup izdelki

 

 


Pametno izbiraj svoje make up produkte. Kremasto senčilo lahko kaj hitro postane prava mora, ko se bo zgrudilo in stopilo. Na veko pred nanosom senčila nanesi primer, sloj pa zaključi s senčilom v prahu, vodoodporno maskaro in črtalom za oči. To ti lahko pride prav tudi v primeru čustvenih izbruhov, če te morda med poroko preplavijo solze sreče. 

Sprej za fiksiranje

S čopičom ali gobico nanesi puder v prahu, ki bo ohranil tvojo kožo manj mastno. Uporabi tudi sprej za dolgotrajnejši obstoj ličil, z obstojem proti visoki temperaturi. 

Zaščiti lase

 

 


Zaščiti tudi svoje lase. Ti lahko hitro postanejo v stiku z vlago težko obvladljivi, zato uporabi sprej, ki jih bo pred tem primerno obvaroval. 

Preberi še:  Na poroki z rdečo šminko?! Zakaj pa ne!​

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Infallible 24-h Matte

  • L'Oreal Paris Lash Architect 4D Waterproof

  • L'Oreal Paris Color Rich Matte 344 Crimson Obsessio

Povezane teme: make up , senčila za oči , nega, oči , šminka, tekoči puder , puder, ustnice, trend , frizura

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make up izdelki za vsak žep

Da bi ti olajšali iskanje najugodnejših ličil, ki so hkrati kakovostna, smo izbrali naslednjih osem izdelkov. Z njihovo pomočjo boš lahko z malo denar...