Bronzer v zimskem času – da ali ne?

Četudi čutimo, da je pomlad pred vrati, je ostalo še precej hladnih, zimskih dni, v katerih se splača uživati. Vendar se dekleta uživanju lahko prepustimo le tedaj, ko smo popolnoma prepričane v popolnost našega make up videza. Uporaba bronzerja je eden od načinov, da koži dodamo sijaj in svežino, vendar pa je, ko gre za zimski make up, z bronzerji treba ravnati previdno.
 

Premišljeno izberi odtenek

Ker se odtenek kože obraza spreminja glede na letni čas, ti svetujemo, da vedno izbereš vsaj dva odtenka bronzerja. Poleti, ko je koža temnejša, mirno uporabljaj bronzer v temnejšem odtenku, medtem ko je pozimi pametneje izbrati izdelek svetlejših tonov.

Modni dodatki kvarijo vtis

S prihodom hladnejših dni se v vsakodnevne oblačilne kombinacije vračajo tudi nepogrešljivi dodatki, kot so kape, šali, rokavice. Čeprav nam nudijo toploto, se ti modni dodatki kaj lahko spremenijo v največjega neprijatelja zimskega ličenja. Če nosiš šal, obstaja velika verjetnost, da bo tvoj bronzer končal prav tam, kar lahko pokvari tvoj celoten videz. Svetujemo ti, da pozimi, ko zunanje temperature zahtevajo uporabo zimskih dodatkov, pozabiš na uporabo bronzerja.

Bleščice? Nikakor ne!

Bronzerji pogosto vsebujejo drobne bleščice, ki se nežno poigravajo s svetlobo, ki pada na obraz. Nanašanje bronzerja z bleščečimi delci je pozimi največja napaka, ki jo lahko narediš. Ker je pozimi sončna svetloba precej šibkejša, z uporabo bronzerja z bleščicami tvegaš, da bo tvoj make up vzbujal posmeh, saj boš povsem gotovo izgledala, kot da si pretiravala s količino.

Preberi še: Rdečilo ali bronzer?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

Povezane teme: make up , bronzer

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se izogniti začetniškim napakam pri ličenju

Moraš samo ugotoviti, katere napake delaš pri ličenju, nato pa...