Bujni, zdravi in naravni: skrivnost popolnih las Selene Gomez

Popolni, gosti lasje lepe pevke Selene Gomez so nekaj, kar bi si želela imeti vsaka ženska. In vendar lahko z nekaj zvijačami vsaka od nas doseže takšen videz.

Slavna triindvajsetletna pevka je namreč znana po svojih bujnih in vedno popolno oblikovanih laseh, na kakšen način dosega takšen videz, pa razkriva Selenina osebna frizerka Marisa Marino:

- Če verjamete ali ne, si Selena lase suši po naravni poti, njeni bujni kodri pa so najpogosteje povsem naravni. Pred nastopom njene lase vseeno pogosto popršim z lakom, da obdržijo volumen, po potrebi pa jih dodatno navijem s kodralnikom. Nato njene lase prečešem z glavnikom z redkimi zobmi, da ločim kodre in je njena pričeska videti sveža in urejena – pojasnjuje Marisa in razkrije še eno zvijačo, ko gre za Selenine lase:

- Ko želiš hitro in zlahka ukrotiti drobne, neposlušne lase, jih enostavno »zagladi« z BB kremo!

 

Selena pravi, da ob pripravah na velike nastope njeni lasje potrebujejo poseben, a enostaven tretma, ki ga izvaja pred spanjem in za katerega ti bodo lasje še kako hvaležni.

- Na mokre lase nanesi balzam, ki se ne izpira, nato lase poveži v kito in pojdi spat. Tvoji lasje bodo po tem hidrirani in močni – trdi očarljiva pevka.

 

preshow @revivaltour

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Povezane teme: nega, frizura, slog

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Vodič skozi sestavine izdelkov za nego kože

Ne glede na to, ali so namenjeni mladi, zreli, suhi ali mastni koži; ali je njihov cilj, da hidrirajo ali se zoperstavljajo madežem, aknam, spet drugi...