Čarobna ličila in naših 6 top nasvetov za prikrivanje utrujenosti

Ličil ne uporabljamo le ob posebnih priložnostih, pomagajo nam tudi prikrivati izčrpanost in utrujenost. Če ste delale pozno v noč, potegnile party večer do zore ali preprosto ostale budne ob gledanju najljubše serije do jutranjih ur, imamo za vas nekaj enostavnih nasvetov za ličenje, ki bodo pomagali, da boste videti sveže ne glede na to, kako malo spanca ste ujele.

  1. Korektor za svežino

Nanesi malo korektorja na predel pod očmi, pa tudi nad in pod (zunanji) del obrvi, da osvetliš ta predel obraza.

  1. Poudarjene obrvi

Moči poudarjenih obrvi ne gre podcenjevati! Malce svinčnika za obrvi, nanesenega s tankimi potezami, ki ga nato za izrazitejši učinek zabrišeš s čopičem, bo preusmerilo pozornost z utrujenih oči. Obrvi naj delujejo mehko in naravno, zato pri nanosu barve ne pretiravaj, tudi če imaš zelo tanke obrvi.

  1. Skrivnosti črtala za oči

Najprej uporabi črn ali rjav svinčnik in z njim obrobi linijo veke tik ob zgornjih trepalnicah, nato pa uporabi belo svetlikajoče črtalo za oči, ki ga naneseš nad črno črto. V notranje kotičke oči s čopičem nanesi malo belega senčila za oči. S črto lahko poudariš tudi spodnje trepalnice, vendar nikakor ne z istim temnim svinčnikom, temveč z belim, ki ga naneseš na zunanjo ali notranjo linijo spodnje veke.

  1. Povečaj očo

Privihane trepalnice bodo oči naredile bolj odprte. Klešče čimbolj približaj koreninam trepalnic na sredini očesa, za najmočnejši učinek pa zavihaj tudi konice trepalnic. V bogatem sloju nanesi še maskaro in tako zaokroži videz.

  1. Lička kot breskvice

Na ličnice nanesi malo rdečila v barvi breskve – pred tem lica potegni navznoter, da boš laže ocenila, kje je treba nanesti rdečilo. Uporabiš lahko tudi rdečilo v zlatih odtenkih (ki ga dobro zabrišeš), ki ti bo pomagalo pozornost preusmeriti z vsake temne sence na licu in ti dalo svež in jeder videz.

 

  1. Karminaste ustnice

Šminka za ustnice v tem odtenku mat rdeče z oranžnim podtonom bo obrazu vlila topel lesk, kar deluje čudežno, ko gre za preusmerjanje pozornosti z utrujenih oči.

 

Tako! Pripravljena si, da boš tudi danes videti tako dobro kot vedno, brez namigov o tem, kaj se je dogajalo prejšnjo noč.

Za ta videz priporočamo

  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

  • Superstar False Lashes L'Oreal Paris

  • Color Riche Krayon Khol L'Oreal Paris

  • Miss Hippie Mega Volume L'Oreal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se