Čarobnost dolgo obstojnih šmink

Lahko stavimo, da ne obstaja dekle, ki ni imelo neprijetne izkušnje s šminko, da se ji le-ta ni razmazala in s tem pokvarila cel vtis! Zelo dobro vemo, kako se vsaka izmed vas trudi, da ji šminka ostane brezhibno na ustnicah skozi cel dan. Ravno tako vemo, da to težko dosežete, še posebej, ko gre za ustnice. Vendar smo odkrili izdelke oziroma šminke, ki lahko ostanejo na ustnicah cel dan. Resnično gre za čarobne izdelke, točneje Maybelline New York Super Stay Matte Ink tekoče šminke. 

Barve


Obstajajo v 8 različnih odtenkih tako, da lahko vsaka izmed vas izbere svoj popolni odtenek. Vseeno je, ali si črnolaska, blondinka ali rdečelaska, Super Stay Matte Ink vam omogočajo možnost izbire. Rožnata, rdeča, temnovijolična in bež so le nekateri izmed odtenkov, ki jih boste našli v čarobni flaški. Všeč vam bodo tudi imena teh čarobnih barv, kot so Loyalist, Dreamer, Lover, Pioneer, Heroine, Romantic, Believer, Voyager. Ne le, da lahko izberete odtenek, ki vam najbolje pristoji, temveč lahko izberete odtenek tudi po imenu, če se le prepoznate v nekaterem izmed njih. Ne morete zgrešiti, kajne?

Obstojnost


Verjemite, da ta tekoča šminka spada med najobstojnejše šminke, ki smo jih do sedaj preizkusili! Barva in intenzivnost ostaneta nespremenjeni na ustnicah do 16 ur. Aplikator je narejen tako, da z lahkoto nanašate šminko, kar je izredno praktično, ko se morate hitro pripraviti za nenačrtovan zmenek. Edinstvena mat formula dodatno vpliva na njegovo obstojnost.

In še vedno dvomite?


Je možno, da še vedno dvomite? Če vam naša izkušnja ni dovolj, ostane le, da jih preizkusite sami in se le tako prepričate, da imamo prav. Čakamo vaše vtise. Le ne pozabite, da gre za resnično čarovnijo!

Preberi še: Bleščeče ali mat?!

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 05 Loyalist

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 10 Dreamer

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 15 Lover

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 20 Pioneer

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 25 Heroine

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 30 Romantic

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 50 Voyager

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se