Contouring ustnic

Trend obrobljanja ustnic se je še posebej razširil v zadnjih dveh letih. Ali je to zaradi Kylie Jenner, ki je z dodatnim obrobljanjem svojih, že dovolj polnih, ustnic postala kraljica tega trenda, ali pa je zaradi običajne vrnitve trendov po določenem času obrobljanje ustnic postalo ponovno absolutni hit pri ličenju.  

Znani vizažisti


Znani vizažisti uporabljajo to tehniko, da dajo ustnicam dodatno polnost in to počno na enostaven način,  ki ga lahko vsaka od vas poizkusi doma. Za dobro konturiranje ustnic je pomembno, da izberete barvico, ki bo za odtenek temnejša od šminke, ki ste jo izbrale. Trde barvice za ustnice bodo vašim ustnicam dale polnost in obseg, medtem ko mehkejše barvice diskretno ustvarijo videz naravno polnih ustnic.

Ko govorimo o obrobljanju ustnic, se je pomembno držati nekoliko osnovnih pravil. Če z barvico naredite črto preko linije ustnic, tvegate, da boste ustvarile grob in izumetničen videz. Upoštevajoč nasvete znanih vizažistov, vam svetujemo, da bolj vidne črte naredite na sredini ustnic, medtem ko je treba na robovih ustnic nanesti samo nežno črto, da bi ustnice izgledale naravno.

Če nimate dovolj izkušenj


Če nimate dovolj izkušenj pri obrobljanju ustnic, vam svetujemo, da začnete s šminko in barvico v nude odtenku. Tako boste prepričane, da napake, ki jih naredite pri nanosu šminke in barvice, ne bodo pretirano vidne, ve pa jih boste lažje popravile.  

Preberi več: Ustnice kot slikarsko platno

Povezane teme: šminka, rdečilo za ustnice , konturiranje, ustnice, nude

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vodnik za preprosto, a učinkovito dnevno ličenje

Če si se spraševala, kako lahko dosežeš lep, nežen sijaj polti, primeren za vse dnevne obveznosti, olepšan z izdelki za konturiranje in uporabo učinko...