Črtalo za oči za 'party' videz

Časi se spreminjajo, z njimi pa trendi ličenja. Ženske vse pogosteje eksperimentirajo, kozmetična industrija pa jih v tem podpira, da svoj pogum in individualnost pokažejo na več načinov.

Eden izmed njih je, da so črtalu za oči dali popolnoma novo vlogo, in sicer da je postal nujen del 'party' videza modernega dekleta, ki je rado v središču pozornosti in, čeprav ne nosi male črne oblekice, temveč kavbojke, očara s svojim videzom.  

Če se prepoznate v tem, imamo za vas nekaj nasvetov za popoln 'party' videz!

1. Poudarite tudi spodnjo veko

Črtalo za oči že od nekdaj ne uporabljamo le za zgornje veke. Eksperimentirajte in nanesite tanko črto na spodnjo veko. Lahko združite črte v vogalu očesa ali celo pustite zgornjo in spodnjo črto ločeni. Ta zanimiv videz na vaših očeh bo sigurno privlekel pozornost.

2. Barve so vaš zaveznik


Črno črtalo že nekaj časa ni v trendu in to nam potrjujejo tudi makeup strokovnjaki, ki so temu izdelku dali popolnoma nov glamur. Rumena, rdeča, modra, srebrna, zelena – letošnjo sezono lahko najdete črtala za oči v vseh navedenih barvah. Vaše je le, da izberete in zabavo spremenite v svoje nepozabne spomine.  

3. Pomembna je dolžina črte


Vsi zelo dobro vemo, kako težko je narediti tanko črto s črtalom. Vendar tanka in natančno nanešena črta ne bo koristila vašemu 'party' videzu. Debelo narejena črta bo dala očesu seksi videz, vas pa spremenila v zapeljivko. Ne skrbite zaradi napak pri nanašanju črtala, temveč se potrudite, da jih pretvorite v svojo prednost!

Preberi še: Rdeča senčila – ja ali ne?

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim

Povezane teme: make up , črtalo za oči , oči , večerni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Vrečice pod očmi: Sovražniki svežega videza

Preden se poženemo v akcijo odstranjevanja vrečic pod očmi, si najprej poglejmo razloge za njihov nastanek. Ko se o težavi dobro podučimo, jo je prece...