Čudovita Brazilka Camila Queiroz

Brazilija je znana po najlepših ženskah na svetu.  

 

A post shared by Camila Queiroz (@camilaqueiroz) on


Tudi Camila Queiroz ni izjema. Prelepa rjavolaska, ki je rojena v Sao Paulu, je še en dokaz, da je Brazilija država, iz katere na modno sceno prihajajo dekleta, ki so naravno lepa in seksipilna.

Camila je rojena 1993. leta in prihaja iz skromne delavske družine, ki je pogosto imela finančne težave. Prelepa Brazilka je prve aplauze prejela že s 14 leti. Takrat je zmagala na lepotnem tekmovanju in podpisala pogodbo z modno agencijo Ford Models. Njena lepota ji je odprla vrata v svet mode in lepote – New York in Tokijo sta samo nekatera od mest, v katerih je živela in se ukvarjala z manekenstvom.

Danes je Camila znana po vsem svetu kot zelo uspešna igralka, ki se lahko pohvali s številnimi nagradami. Čudovita Brazilka ima več kot 7 milijonov sledilcev na Instagramu in je ponosna, da je lastnica laskavega naslova „ambasadorka“ kozmetične hiše L'Oréal.

Posnemaj videz

 

A post shared by Camila Queiroz (@camilaqueiroz) on


Navdihnjeni z njeno lepoto, vam predlagamo, da poskušate posnemati njen stil ličenja – zelo malo ličila in diskretno nanešen eyeliner. Ob skoraj vsaki priložnosti Camilla uporablja eyeliner, s katerim dodatno poudarja svoje prelepe, temne oči in eksotično lepoto.

Preberi več: Lepotni nasveti daljnega vzhoda

Povezane teme: črtalo za oči , oči , zvezde , moda, Prekopiraj videz, Camila Queiroz

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Monokromatična ličila: ena barva za celoten »look«

Po nizu trendov, ki narekujejo »make up«, obogaten z velikim številom barv, in kombiniranje najrazličnejših tehnik, nam pomlad prinaša povsem drugačno...