Čudovita koža brez podlage

Imeti lepo kožo, ne pomeni imeti velike količine ličil na sebi, ki prekrivajo vse pomanjkljivosti. Imeti lepo kožo, pomeni, da jo je treba negovati in jo sprejeti takšno, kakršna je. Bolj pogosteje ko boš odhajala od doma brez pazljivega nanašanja tekoče podlage, hitreje se boš navadila na svoj obraz in s tem ga boš imela še bolj rada. Če pa še naprej želiš prekriti majhne pomanjkljivosti na koži, ti predlagamo, da ne uporabljaš tekoče podlage. Verjetno se sprašuješ, ali obstaja drug način. Seveda, uporabi le korektor in prepričani smo, da se boš zaljubila v to tehniko ličenja.

1. Čista koža, sijoča koža


Redno čiščenje obraza je enostavno OBVEZNO. To je najpomembnješi korak do lepe kože, da bo videti zdrava in negovana. Redno čiščenje podpira obnovo celic in omogoča koži, da svobodno diha. So pa tudi manjše možnosti, da se na obrazu pojavijo neželeni mozolji in madeži.  

2. Zaščita pred soncem

Ne glede na to, da je poletje že zdavnaj za nami, je uporaba kreme z zaščitnim faktorjem zaželena, oziroma naj ostane sestavni del vaše lepotne rutine. Dermatologi svetujejo, da takšne kreme uporabljamo skozi celo leto. Pozimi mnoga dekleta zanemarjajo pomembnost krem s SPF-jem in se ne zavedajo, da ogrožajo zdravje svoje kože. Kreme z zaščitnim faktorjem, ne le da ščitijo kožo pred UV-žarki, temveč jo tudi hranijo tako, da jo vlažijo. 

3. Sedaj pa ... korektor


Po temeljitem čiščenju obraza obvezno nanesi vlažilno kremo in počakaj, da jo koža dobro vpije. Sedaj je čas za brezhibno kožo. Vse, kar potrebuješ, je pravi korektor, ki prekriva vse tisto, česar si ne želiš, da drugi opazijo na tvojem obrazu. Korektor, ki ti lahko omogoči takšen uspeh, je L'Oréal Paris True Match. Le-ta je odporen na pot, njegova tekstura pa omogoča popolno ujemanje s kožo. True Match je izjemno primeren za konturiranje in osvetljevanje določenih delov obraza kot tudi za brezhibno prekrivanje vseh pomanjkljivosti na koži.

S pomočjo aplikatorja nanesi majhno količino podlage na sam mozoljček, ki ga želiš skriti. Nato s prsti počasi vtapkaj korektor v kožo. Že po nekaj sekundah boš opazila, da mozoljčka, ki te je toliko motil, ni več, oziroma je neopazen. To lahko ponoviš na vsakem delu obraza, ki ga želiš prekriti. Vendar, glede na to, da si želiš utrditi korektor, oziroma, da bi le-ta bil dejansko učinkovit, preko njega nanesi ustrezen kompakten puder. Le-ta bo preprečil razmazovanje korektorja in dodatno pojačal njegovo učinkovitost.  

Preberite še: Top pet izdelkov leta 2017: Popolna koža

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

Povezane teme: korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Mali nasveti velikih mojstrov: Korektor

Preberi si nekaj nasvetov, za katere lepotni strokovnjaki menijo, da bi jih morala poznati prav vsaka ženska...