Dame z največ stila: top 3 najboljše kombinacije na podelitvi nagrad MTV 

Podelitev nagrad MTV je dogodek, ki ga vsako leto željno pričakujemo, saj nas poleg izvrstnih nastopov svetovne zvezde vedno presenetijo tudi z nenavadnimi kombinacijami oblačil. Tri znane dame, ki so vedno v središču pozornosti, so s svojo drznostjo in glamuroznimi opravami, ki so iz nas izvabile premnoge vzdihe, tudi letos dokazale, da so prave modne ikone. 


1. Beyonce: glamurozna kraljica

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on


Slavna pevka je znova blestela v neverjetni obleki nenavadnega kroja. Beyonce je bila v obleki s svetlečimi detajli in perjem, ki je krasilo njena ramena in prsi, videti kot prava kraljica. Poigrala se je s slogom 60-ih let in ga uspešno pretvorila v moderno in drzno kombinacijo, ki jo je občudoval ves svet. 

Priberi tudi o: Katero maskaro bi morala uporabljati za svoje trepalnice?


2. Naomi Campbell: večna ikona elegance in dobrega sloga

Znana manekenka je s svojim videzom pritegnila veliko pozornosti. Poleg popolne postave, kakršno naj bi kot najpriljubljenejša manekenka tudi imela, je v ospredje postavila svoje dolge noge in tako poudarila svoje s cirkoni posute čevlje. Z dolžino bele in enostavne obleke je Naomi dosegla popolno eleganco, z globokim razporkom pa je na popoln način poudarila svoj seksapil. 


3. Alicia Keys: naravni videz kot modni imperativ

 

Beautiful night 💞💞💞🌟🌟🌟

A photo posted by Alicia Keys (@aliciakeys) on


Ko se je na podelitvi nagrad MTV pojavila brez trohice ličil na sebi, je Keysova izzvala pravi šok. Pa vendar je znana pevka na simboličen način dokazala, zakaj je nasmešek najboljša lastnost ženske in njen zaščitni znak. Morda je prav zaradi tega le malo ljudi opazilo prečudovito rdečo obleko, v kateri je pevka blestela. V frfotavem kroju z dolgimi rokavi je bila Alicia Keys videti kot princesa, z enostavnim in diskretnim izrazom pa je pozornost preusmerila na svoj dekolte. 

Priberi tudi o: Mali nasveti lepotičke

Povezane teme: make up , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izziv: »Smokey eye look« v drvečem avtomobilu

Pogosto hitimo, vendar vešče rokujemo z ličenjem ob vsaki priložnosti in na najrazličnejših krajih, zato smo se odločili, da zate pripravimo vodnika...