Decembrske zabave: kdaj izbrati “nude” in kdaj rdečo šminko by @Ajdas

Ključ do dobrega makeup videza se zagotovo skriva v samozavesti ženske, ki ga nosi. Precej pripomorejo tudi dobri produkti, s katerimi je enostavno delati. Včasih lahko le kvaliteten produkt naredi ogromno razliko in dokaže, da za lep nanos ne potrebujete ob sebi makeup vizažista.

Sama ta december prisegam na dva videza – pri prvemu je poudarek na očeh, ustnice so obarvane v »nude« odtenke; pri drugem pa je celotni fokus na rdečih ustnicah. Moji dve zvesti spremljevalki bosta letos šminki L'Oreal Paris Gold Obsession v odtenkih Nude Gold in Rouge Gold. Obe sta resnično čudoviti, vsebujeta pa majhne bleščice, ki optično povečajo ustnice in jih naredijo še bolj praznične. Kako se odločim, v katero barvo bom obarvala ustnice? Zate sem pripravila naslednji vodič po decembrskih zabavah:

Divja zabava s prijatelji: »nude« šminka

Prav vsaka divja zabava lahko pripelje do za šminko nerodnih situacij. Na plesišču v diskoteki, na splošno v gneči ali pa ob pitju tvojega najljubšega koktejla, se raje izogibaj rdeče šminke. Nude odtenki bodo enostavnejši za popravljanje, hkrati pa precej bolj praktični, saj se njihovo bledenje na pozna tako zelo. Zagotovo pa k party videzom za moje pojme najbolje pristojijo zasenčene oči ali izrazit eyeliner.

Božična večerja z družino: rdeča šminka

Rdeča v mojih očeh simbolizira božič. Prav zato si bom v rdečo letos obarvala ustnice na božični večerji z družino oziroma naslednji dan na kosilu. Umirjeno vzdušje bo kljub veliki količini hrane in pijače poskrbelo, da bom brez težav nadzorovala izgled mojih ustnic.

Silvestrovanje na prostem: »nude« šminka

Zakaj? Niti ne toliko iz razlogov, ki sem jih naštela pri divji zabavi s prijatelji. Bolj zato, ker bo rdeča na ustnicah še bolj poudarila tvoj rožnat nosek. Ob silvestrovanju na prostem ga boš zagotovo dobila (edino če boš, srečnica, za novo leto pobegnila kam na toplo). Priporočam ti lepo nude šminko z nekaj bleščicami. Tudi silvestrski poljubi bodo brez neljubih pripetljajev.

Službena zabava: rdeča šminka

Čeprav bi se morda večina za službeno zabavo prej odločila za »nude« izbiro, ti sama svetujem, da posežeš po rdeči. Večina nas v službi bolj vpadljivih odtenkov ne nosi, zato so prav službene zabave v sproščenem vzdušju idealne, da se pokažeš tudi v nekoliko drugačni luči.

Priberi tudi o: Potovalna makeup torbica (lokacija: London) by @Ajdas

Za ta videz priporočamo

  • Gold Obsession by L'Oreal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se