Dnevni “smokey eyes”

Letošnjo sezono je "smokey eyes" ponovno aktualen in v trendu. Ne le zato, ker je sama tehnika ličenja enostavna, ko želimo doseči želeni učinek, temveč tudi zato, ker na trgu obstaja široka ponudba izdelkov, ki nam olajšajo izbiro in sam postopek ličenja.

Smokey eyes dajo celotnemu videzu dozo seksapilnosti in privlačnosti, ki pogosto primanjkujeta enostavnemu dnevnemu videzu. Po drugi strani, da bi dosegle popoln dnevni "smokey eyes", ne boste potrebovale veliko časa, saj vam ni treba biti natačne kot pri večerni varianti, pri kateri prevladujejo temnejši odtenki. Navdušila vas bo lahkotnost doseganja popolnega videza.

Za pogumne


Če ste se naveličale senčil v teh odtenkih, se poigrajte in poskusite nekatere od naslednjih odtenkov – breskov, roza ali celo rdečkast. Strinjamo se, da te odtenki ne pristojijo vsem enako dobro, vendar, če vam, kar naprej, bodite zvezde dneva! Odtenki roza barve ali rdečkaste so kot ustvarjeni za trenutke, ko želite poudariti svojo individualnost brez neprijetnega občutka zaradi oči uprtih v vas.  

Preberi še: Rdečilo na očeh

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris La Palette Smokey

Povezane teme: senčila za oči , oči , dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

NOVO: Bambi Eye False Lash maskara za razprt pogled v trenutku

To jesen iz L’Oreal Parisa k nam prihaja Bambi Eye False Lash maskara, ki bo izpolnila vsa tvoja pričakovanja in v trenutku razprla tvoj pogled...