Dolgo obstojna šminka? Imamo rešitev

Nežnejša in svetlejša kot je barva, hitreje bo tudi zbledela. Živahne in temne barve dlje časa obstanejo na tvojih ustnicah, saj imajo več pigmenta, ki poskrbi za dolgo trajno barvo.


Poskrbi za svoje ustnice. Čeprav se barva lahko ohrani, tvoje ustnice postanejo suhe in razpokane. Temu se lahko izogneš tako, da pred nanosom šminke naneseš balzam za ustnice, po možnosti z vitamini, ki bo navlažil tvoja usta in poskrbel za lepši nanos same barve.

Ne pozabi na črtalo za ustnice. Ti imajo nekoliko bolj voskasto sestavo, ki bo ohranila šminko na svojem mestu. Lahko ga uporabiš po celotnih ustih, ne le kot obrobo. Poleg tega ga lahko uporabiš tudi, da spremeniš odtenek šminke, ki ti ne ustreza najbolj.


Uporabi robčke. Po prvem nanosu ustnice odtisni v robček, potem pa nanesi še en sloj. Z robčkom boš namreč odstranila olje na ustnicah, ki bi kasneje lahko uničilo videz.

Za konec uporabi malo pudra, ki bo zaustavil šminko pred tem da se spacka in uide izpod nadzora. Najboljši je brezbarven, lahko pa uporabiš tudi senčilo za oči. 

Priberi tudi o: Tri zvijače za obstojno šminko

Povezane teme: make up , šminka, puder, ustnice

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Uporabne make up informacije: rok trajanja ličil

Se zavedaš, kakšno tveganje prinaša uporaba ličil s pretečenim rokom trajanja? Preberi si naslednje podatke, ki ti bodo pomagali oceniti rok trajanja ...