Dominikanska lepota v domači kuhinji

Temnolasa lepotička, igralka Zoe Saldana v Hollywoodu slovi po svoji neizmerni lepoti, zato nas je zanimalo s kakšnimi triki skrbi za svoje lase. Lepotička je tako razkrila nekaj povsem preprostih skrivnosti, ki jih lahko preizkusiš tudi sama.

Nekaj nasvetov ji je že vse od mladosti črpa iz knjige, ki ji jo je poklonila njena mama. Tako uporablja številne naravne in zdrave recepte za lase in kožo. »Vse je organsko, narejeno iz stvari, ki jih imam tako ali tako v kuhinji,« ponosno pove Zoe.

 

A photo posted by Zoe Saldana (@zoesaldana) on


Prekomerno zrel avokado olupiš in ga steptaš skupaj z nekaj kapljicami olivnega olja. Zmes nato vtreš v lasišče in pustiš delovati  pol ure.  Lahko pa svoje lase preprosto spneš v konjski čop in na konice naneseš nekaj olivnega olja. To je odlično priporočilo za vse, ki imate težave s suhimi konicami las.

 

A photo posted by Zoe Saldana (@zoesaldana) on


Zoe enkrat na mesec spere svoje lase z belim kisom in toplo vodo, s to mešanico pa poskrbi za ravnotežje pH na lasišču. Ker se še kako dobro zaveda, da je lase potrebno negovati tudi kadar so pretirano izpostavljeni soncu, je že v otroštvu pričela uporabljati prav poseben trik.

»Ker sem odraščala v Dominikanski republiki sem že takrat svoje lase namočila v rum in se nato podala na sonce,« nam je priznala. Lahko pa na lase nanesete tudi malo soka limone in rdeče pese ter se postavite na sonce. S tem boste dobili rahlo rdečkaste pramene.

Priberi tudi o: Make up izdelki, ki so vredni naložbe

Povezane teme: zvezde

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Slovenci želimo z vpadljivo pričesko marsikaj prikriti (drugi del)

»Videz zvezdnice ni naključje, temveč je plod dela številnih strokovnjakov,« je prepričan Mare Filipič, frizerski mojster, ki skrbi za popolno pričesk...