Doutzen Kroes srečnica z lepimi modrimi očmi

Najboljša izbira za poudarjanje modrih oči je rjav svinčnik za oči. Še boljši učinek boš dosegla, če poleg rjavega svinčnika na oči naneseš še srebrnkastosivo senčilo. Rjava barva je najboljša izbira, vendar vsekakor pazi na usklajenost barv in odtenkov svinčnika z oblačili, ki jih nosiš.

Preden oči obrobiš z določenim svinčnikom, pomisli, katero senčilo boš nanesla, da bodo barve komplementarne. Modre oči imajo rade že omenjeno rjavo, pa tudi rožnato, srebrno, zlato, beige in vijoličasto barvo in vse njihove odtenke. Katera od njih ti bo najbolje pristajala, je odvisno od odtenka modrine v tvojih očeh. Eksperimentiraj, da boš našla odtenek, ki tvoje oči najbolje poudari!

Tako kot rjav svinčnik, je tudi rjava barva maskare najboljša izbira za poudarjanje modrih oči. Za popoln vtis bi morali biti barvi maskare in svinčnika biti vedno usklajeni. Poleg make upa lahko modre oči poudarimo tudi z izbiro oblačil v vseh odtenkih modre, pa tudi rožnate, živo pink in bele barve!

 

Za ta videz priporočamo

  • Brow Artist L'Oreal Paris

  • La Palette Nude L'Oreal Paris

Povezane teme: oči , Cannes2016, Red Carpet

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Konec težav s črtalom za oči

Črtalo nam lahko pošteno nakravžlja živčke, saj zahteva kar nekaj spretnosti in veščin, vendar pa vse le ni tako težavno, z nekaj triki ti bo kmalu po...