Doutzen make-up navdih

Prelepa Nizozemka je ena najbolj znanih blondink svetovne modne scene, ki navdihuje vizažiste po vsem svetu. S svojo spretnostjo poudarjanja svojih največjih atributov na popolnoma diskreten način nikogar ne pušča brezbrižnega, celo tudi, ko gre za večerno ličenje.

Predstavljamo vam nekaj idej, ki vam bodo pomagale, da se naličite kot znani Viktorijin angelček.  

1. L'Oreal Paris True Match Genius

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Vaši koži je potrebna kvalitetna podlaga za ličilo, ki ima vlogo tekočega pudra in korektorja. Verjetno mislite, da je takšen izdelek nemogoče najti, a vam moramo reči, da to ni res. Probajte True Match Genius in prepričani smo, da boste navdušene. Izdelek, ki je kombinacija podlage, tekočega pudra, korektorja in pudra v kamnu, bo vašo kožo naredil popolnoma gladko, ravno tako kot je koža prelepe manekenke.

2. L'Oreal Paris True Match The Powder

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Kompakten puder, ki daje obrazu nežen mat učinek, a pri tem ne obremenjuje kože. Ne ustvarja  neprijetnega občutka teže na obrazu, ki ga, morate priznati, nihče ne mara. Ta puder se prilagaja teksturi kože in se popolnoma ujema z naravno barvo polti.  

3. L'Oreal Paris Super Liner Gel Matic

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Kvaliteten ajlajner poudarja večerni videz Doutzen Kroes. Manekenka je znana po tem, da skoraj pri vsaki priložnosti poudarja oči ravno s tem izdelkom. Naredi natančno in debelo črto, ki v vsakem primeru vizualno ne zmanjšuje oči. Celo nasprotno, saj so njene oči videti velike in zapeljive. Super Liner Gel Matic je prvi L'Oreal Paris gel ajlajner v obliki barvice za hitro, lahko in natančno nanašanje. Obstaja kaj lepšega, kot je prodoren in zapeljiv pogled?

4. L'Oreal Paris Color Riche Pure Reds

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Strinjale se boste, da si je nemogoče predstavljati večernega ličila brez kvalitetne šminke za ustnice. Doutzen za svoj popolni večerni videz uporablja klasično rdečo šminko in tako koketira s holivudskim slogom iz preteklosti. Moramo priznati, da nam je to pri njej všeč, saj ličilo uporabljamo, da na hiter način spremenimo videz in slog, a da hkrati ostanemo svoje in edinstvene.  

Več na: Najboljša šminka za svetle lase

Povezane teme: zvezde , večerni make up , Prekopiraj videz, Doutzen Kroes

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tekoča podlaga in kompaktni puder

Izdelka, ki ju morate imeti...