Draping - nova (stara) tehnika ličenja

Potem, ko so dekleta iz celega sveta dobesedno ponorela za tehniko konturiranja obraza, se je pojavila nova tehnika, ki počasi osvaja srca vseh pripadnic lepšega spola.

Draping – kaj je to?


Glede na konturiranje in strobing, je namen te tehnike, da na obrazu ustvari svežino in sijaj. Zgodovina drapinga seže v šestdeseta in sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, razširila pa se je v osemdesetih letih prešnjega stoletja. Danes se draping ponovno vrača v svet ličil in to skozi velika vrata. Za draping ne potrebujete gobic, temveč le čopič in kakovostno rdečilo, s katerima boste nežno poudarile ličnice. Draping je enostavna tehnika, ki ustvarja učinek natančnega in prefinjenega videza.

Doutzen Kroes in draping

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Da bi ustvarile popoln draping učinek kot ga uporablja prelepa Doutzen Kroes, nanesite rdečilo v temnejšem odtenku na del pod ličnicami, na ličnice pa rdečilo v svetlejšem odtenku. Lepa manekenka že kar nekaj časa uporablja draping kot del vsakdanje makup rutine. 

'Must have'  izdelek


Predlagamo vam, da pri tej tehniki ličenja uporabljate rdečilo L'Oréal Paris Infallible Blush Paint, ki obstaja v dveh različicah, Pink in Amber, saj vam zagotavlja svež in sijoč videz ter se nežno združuje z vašo poltjo. Svetlejši in temnejši odtenki tega rdečila bodo osvojili vaša srca, ve pa boste zasijale kot največje zvezdnice.  

Preberi še: Rdečilo po vaši meri

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

Povezane teme: make up , rdečilo

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Preizkusili smo tekoči puder, ki zmore vse kljubuje vodi, razmazovanju in znojenju!

Odporen puder z visoko pokrivno močjo, neusmiljen do zunanjih vplivov, a hkrati nežen in lahkoten na tvojem obrazu. Poglej si več o tekočem pudru Mayb...