Drzno črne trepalnice

Da se takoj razumemo – drzne trepalnice niso za vsakogar! Da bi postale njihove ponosne lastnice, morate izpolnjevati določene pogoje. Torej, biti morate samozavestne, pokončne in ponosne na svoje kvalitete; vedeti morate, kaj želite, in navsezadnje – verjeti morate, da je v pogledu MOČ! Če ste ob branju teh vrstic kimale z glavo v znak odobravanja, vzemite to kot zeleno luč za nadaljevanje …

S ponosom poudarite lepoto vaših oči, hipnotizirajte sogovornike in jih pripravite do tega, da zadrhtijo od negotovosti, razburjenja in skrivnostnosti. Da bi to dosegle, potrebujete le “tisto pravo” – maskaro!

Edinstveno, pogumno in skrivnostno


Večina žensk si želi večjih in bogatejših trepalnic od tistih, ki jih naravno imajo, zato ni čudno, da je prav maskara eden od najpomembnejših kozmetičnih izdelkov.  Z njo vaše oči fascinirajo vsakogar, brez izjeme, zato – bodite drzne!

O.k., strinjamo se, pomembna je tudi barva, pa oblika krtačke in tekstura … Vendar bi bilo filozofiranje odveč. Če izberete intenzivno črno maskaro za povečanje volumna, zagotovo ne boste zgrešile.

Črna maskara je must have vsake ženske, ki skrbi zase. Primerna je za vse stile ličenja, saj najbolj poudarja pogled, posebej pa se jo priporoča svetlolaskam in brinetam s svetlejšimi trepalnicami.

Pa, kako izbrati najboljšo?

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Včasih boste zamenjale na desetine različnih maskar, preden boste odkrile tisto, ki vam najbolj ustreza, vendar ne skrbite – trud se izplača. Ko jo enkrat odkrijete, je ne boste zapustile do zadnjih sledi črnila v njej.

Za učinek drznih črnih trepalnic bi bilo najbolje, da izberete maskaro, obogateno s kolagenom. Ta neguje trepalnice in povečuje volumen, kar pa je še pomembnejše, ne povzroča kepic. Prav tako bi bilo dobro, da izberete konkavno krtačko, ki doseže do samega korena trepalnic in omogoča, da v eni sami potezi nanesete dvakrat več maskare. Rezultat je hitro in zlahka dosežen volumen, ki še najbolj drobne oči naredi opazne in zapeljive.

Dodaten nasvet

Ekstremno črne trepalnice vam bodo vsi zavidali, vendar niti z najboljšo maskaro ne pozabite zlatega pravila – nanesite maksimalno dve plasti!

Z nanašanjem nepreštevnih plasti ne boste dosegle ničesar, prav nasprotno. Tako boste trepalnice le zlepile, oči pa bodo pod težo maskare delovale zaspane in utrujene. Poleg tega pa se ne boste mogle rešiti kepic.

Tehnika “mačkastega izvlačenja”


Prvi sloj maskare nanesite tako, da krtačko potegnete vertikalno navzgor. Na ta način boste kar najbolj privzdignile trepalnice. Drugi sloj nanesite tako, da s krtačko potegnete proti zunanjemu kotičku oči (tim. mačkasto izvlačenje). In zapomnite si, make up na očeh izgleda najbolje, če poudarite trepalnice. Celo kadar niste pri volji za nanašanje sence, bo nekaj maskare naredilo čudež, medtem ko si vas bodo z malo “tiste prave” maskare za vedno zapomnili po nezaustavljivih, drznih črnih trepalnicah.

Preberi še: Trije nasveti, ki jih je dobro poznati preden kupiš novo maskaro

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Big Shot Daring Black

Povezane teme: make up , maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti, ko nosiš zaščitno masko

Odkar so zaščitne maske postale del našega vsakdana, je odhod v službo, trgovino ali na sprehod brez njih postal povsem nemogoč...