Duh Londona: pike za sodobna »it« dekleta

 Ne glede na to, ali želiš biti opažena ob formalnih priložnostih ali pa pritegniti pozornost ob uživanju ob kavi preko dneva, bodo pike poskrbele za to, da ne boš neopažena.

Najboljši primer za to je Kate Middleton. Vojvodinja Cambriška je pike v svet mode spet pripeljala v velikem slogu, ko se je po rojstvu princa Georgea pred bolnišnico pojavila v svetlo modri obleki z belimi pikami s podpisom Jenny Packham. To je bil svojevrsten hommage Lady Di, ki je podoben slog izbrala za odhod iz bolnišnice po rojstvu princa Williama, modni strokovnjaki pa so bili povsem navdušeni.

 

Lepa Kate še danes rada nosi ta vzorec in morda je bila njena najboljša tovrstna izbira enostavna bela obleka s črnimi pikami, h kateri je vojvodinja poznavalsko kombinirala blazer v črni barvi in črno pisemsko torbico.

Nasvet za make up: ta potisk je tako efekten, da povsem zadoščajo poenotena polt in s črtalom natančno zarisane mačje oči. Če pa se želiš poigrati z vsemi možnostmi tovrstne oprave, predlagamo, da pri nanosu senčila za oči izbereš enega od odtenkov, podobnih barvi pik. Podobno velja za rdečilo za ustnice. Če so pike bele barve, bodi prepričana, da s šminko v osnovni barvi oblačilnega kosa ne moreš zgrešiti.

Povezane teme: zvezde , trend , slog, moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Festival v Benetkah – Filmska lepota, ki navdihuje na vsakem koraku

Benetke pa mesto nastanka številnih lepotnih in modnih trendov ...