Dva izdelka za ličenje oči, ki ju moraš vselej imeti pri sebi

Vsaka ima določena ličila, brez katerih ne more in jih želi vselej nositi s seboj. Večinoma gre za puder v kamnu in rdečilo, ki v trenutku popravita polt in osvežita obraz. Če pa si tudi ti ena od tistih, ki po službi, šoli ali fakulteti pogosto kar nadaljujejo v zabavni del dneva, potem so izdelki za ličenje oči tisti pravi, s katerimi boš v trenutku pripravljena za najbolj glamurozno zabavo. Priporočamo ti, da imaš vselej pri sebi dve ličili za oči in si tako pripravljena za vsako slučajno zabavo.

Dva izdelka za ličenje oči, ki ju moraš vselej imeti pri sebi

Maybelline New York Tattoo Liquid Ink črtalo

Prvi izdelek, ki ga moraš imeti v torbici, je črtalo Tattoo Liquid Ink, ki nas je absolutno in povsem navdušilo. Kreira tako definirane linije, da so oči z  njim videti kot uokvirjene s precizno tetovažo. Poleg tega je črtalo obstojno kar do 36 ur, zato ti ne bo treba skrbeti, da bi se razmazalo in pokvarilo tvoj »vamp« stil. Zasluga za to gre posebni formuli, ustvarjeni tako, da je črtalo odporno na znoj in tako preprečuje nastajanje črnih lis okoli oči. Nanesi ga pazljivo, z eno samo potezo, in počakaj nekaj sekund, da se povsem posuši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Lash Sensational Limited Edition maskara

Drugi izdelek, ki ga moraš za čudovito ličenje oči obvezno imeti pri roki, je seveda maskara. Mi ti toplo priporočamo Lash Sensational maskaro znamke Maybelline New York, ki je ljubiteljem ličenja dobro poznana kot maskara za popolne trepalnice. Maskara Lash Sensational ima edinstveno krtačko s 6 tipi dlačic, s katero se trepalnice razširijo kot pahljača. Poleg tega svilenkasta formula zagotavlja popoln učinek volumna in senzacionalen pogled, za katerega potrebuješ en sam sloj.

S kombinacijo teh dveh izdelkov bo tvoj pogled zablestel in v trenutku boš pripravljena za zabavo. Naročiš ju lahko kar takoj, s klikom na sliko izdelka pod besedilom.

 

Ali imaš tudi ti svoje najljubše izdelek za ličenje oči? Podeli z nami v komentarjih.

Preberi še: Sama ustvari svoj »Glam makeup« videz

Za ta videz priporočamo

  • Maybeline New York Tattoo Liquid Liner

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline New York Lash Sensational

    Takojšnje naročilo
  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

Povezane teme: make up , maskara, črtalo za oči , oči , Maybelline New York

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako očistiti čopiče za ličenje

Se spomniš, kdaj si nazadnje očistila čopiče za ličenje...